Witam, odgrzebie trochę wątek.
dzisiaj doszedł do mnie podłokietnik nieoryginalny.
Najprawdopodobniej ten który był prezentowany już w tym temacie.
Pisze najprawdopodobniej ponieważ jego wykonanie (plastik, ekoskóra, wyściółka wnętrza)
jest naprawdę bardzo porządne i nie przypomina uniwersalnych tandet sprzedawanych na allegro. Brakuje wyciętego miejsca na napoje ale spokojnie można je samemu wykonać.
Plastik jest na tyle twardy, że nie spowoduje to deformacji podłokietnika.
Dobra informacja dla posiadaczy AUX. Podłokietnik NIE ZAKRYWA wejścia. Spokojnie można podnieść klapkę i podłączyć sprzęt.
Miałem już w rękach podłokietnik oryginalny i mogę spokojnie przyznać, żę jakość wykonania mojego zamiennika jest bez różnicy.
Wydaje mi się panowie, ze wreszcie mamy alternatywę dla tych którym brakuje nieco grosza na ORI.
spostrzeżenia, sposób montażu, wady i zalety opisze wieczorem.
[ Dodano: Pon 12 Kwi, 2010 ]Witam,
zamieszczam zdjęcia podłokietnika,
montaż trwa 10 min. 4 wkręty w komplecie, 4 zaślepki.
kolor czarny ale po zamontowaniu okazało się o dziwo rozjaśnił się i idealnie pasuje do grafitowej tapicerki. niestety zupełnie nie widać tego na zdjęciach. lampa błyskowa uwydatniła różnice w kolorach.
wysokość podłokietnika jest idealna.
wygodny, miękki, stabilny.
w środku wyściełany czarna tkaniną. zaskoczenie, ponieważ spodziewałem sie czarnego plastiku. nie trzeszczy nie skrzypi. zatrzask zastąpiony magnesem.
aha zapomniałbym.
Podłokietnik kupiony na allegro za 149zł
w razie potrzeby podam namiar na człowieka, który jest przedstawicielem producenta.
Bardzo pomocny człowiek. kontakt idealny.
[ Dodano: Pon 12 Kwi, 2010 ]