Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
martig napisał(a):AdamTower, to zdjecie z podpisu to juz obnizone??
lukasz_tdi napisał(a):ja juz tez zalozylemjednak pro kit. I jest ok
Weszla tez koncowka wydechu CUPRA. Czekam jeszcze na dystanse na tyl, bo strasznie mnie denerwuja tak mocno schowane kola
Zdjecia wstawie jak wejda dystanse.
No ale ten, z którym scaliłem jest taki sam i nawet w nim pisałeś no ale co tam masz w nosie zasady i napisałes nowy identyczny ...pkonrad napisał(a):Tak owszem, było o sprężynach, ale tamten temat dotyczył konkretnie Leona AdamTower a nie sprężyn SEAT Sport.
pkonrad napisał(a):Ja dzwoniłem do ASO i powiedzieli mi 490zł za całą imprezę
AdamTower napisał(a):marcin_kielce, to jest 1P, a nie 1M
Tu masz taniej http://www.rallyshop.pl/index.php?p1836 ... -seat-leon
Podałem linka pare postów wyżej...wystarczy poszuakać..ogólnie przy obecnej cenie euro strasznie wszystko zdrożało.
Temat amorów był milion razy poruszany, poszukaj w odpowiednim wątku.
Passenger napisał(a):Niedawno też zgłębiałem temat sprężyn Seat-Sport.
Seat odpowiedział, że są to produkty Eibach.
Czyli to jest Pro-Kit dodatkowo z logo Seat-Sport.
pkonrad napisał(a):Z opisu na stronie Seata można przeczytać, że sprężyny Seat Sport obniżają zawieszenie o 40mm
Passenger napisał(a):Seat odpowiedział, że sprężyny z katalogu to produkt Eibach.
Wątpię, żeby Eibach opracował inny zestaw dla swojego katalogu i inny dla Seata...
pkonrad napisał(a):Dopiero dzisaj się dogadaliśmy. Jutro ma mi wysłać, a będę je zakładał na wiosnę przy przekładce kół na letnie, więc pewnie mniej więcej będzie to środek marca
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość