Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pkonrad napisał(a):Boxa napewno sobie odpuść, ale jeśli chodzi o V-tech to ja chipowałem mojego Leona właśnie u nich i jestem bardzo zadowolony.
http://www.leonclub.pl/forum/viewtopic. ... 94&start=0
olus napisał(a):frajde podniesie pod dwoma warunkami, ze nie uzyjesz ani boxa, ani nie skorzystasz z uslug v-techa.
znajdz tunera ktory ogarnia temat, a banan z twarzy schodzic nie bedzie
martig napisał(a):jasne ze gwarancja wazna, programik super sprawa
nixu napisał(a):Wysłany: Dzisiaj 11:53
pkonrad, słyszałem kiedyś, że ze sterownika można odczytać ile razy była zmieniana mapa
Jeżeli to jest prawda = utrata gwarancji.
martig napisał(a):no niestety nixu, ma racje , ale jest jeszcze jedno rozwiazanie ale nie zbyt tanie, robisz program przez ASO a pozniej jedziesz na poprawke do kogos kto ogarnia temat
Z tym też może być problem. Jak robisz moda w ASO to oni nie dobierają ustawień i nie testują kilku programów tylko wgrywają jeden który mają już przygotowany. Jeżeli można odczytać ile razy zmieniana była mapa to i tak kicha Przecież V-tech czy inna firma tuningowa będzie testować kilka programów, dobierać odpowiednie ustawienia itd... i potem wyjdzie, że mapa była zmieniana nie raz a 5 razy
sat666 napisał(a):Ja rozmawialem z ASO o innym wariancie, czyli place im, a oni uwawiaja sie z v-tech w Krakowie, ze przyjade i program zostanie zrobiony indywidualnie razem z hamowaniem, no i z pisemnym zachowaniem gwarancji.
sat666, można wiedzieć z jakim ASO się w ten sposób dogadałeś?
martig napisał(a):moze sie myle ale czasem nie jest tak ze Ecusoft ma programy od Compotów![]()
N o i okazało się że frajda po chipe jest bardzo duzą
maran15 napisał(a):N o i okazało się że frajda po chipe jest bardzo duzą
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości