Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jamac napisał(a):to ja się podłącze do tematu : czy wiadomo jak wygląda kwestia wymiany kierownicy w modelu po lifcie ? czekam na takiego właśnie i jak radośnie poinformowało mnie ASO nie ma opcji żeby dołożyć multi-funkcję.
misiek_t napisał(a):sielu prawdopodobnie masz kierownicę taką jak ja ze "skrzyneczką" na środku. Późniejsze modele nie mają skrzyneczki tylko kabelek. Co za tym idzie są dwa różne rodzaje poduszek. Wiec jeśli szukasz FR to szukaj ze "skrzyneczką" (a takich jak na lekarstwo na allegro), albo wymień poduchę
A na aledrogo wszystkie od FRa są właśnie takie
A w ASO pytałeś? Chciaż tam pewnie wszyscy najbardziej zorientowani ;D
igorpl napisał(a):w jednej z poduchy ida 2 kable, w drugim 3
pablo_ua4 napisał(a):balzi to ja do ciebie dzwoniłem o ten zestaw ja mam taką kierownice i taką poduszkę mi się wydaje ze powinno pasować ale jeżeli się ktoś na tym zna to chciał bym mieć pewność czy ta moja poduszka będzie pasować do tej kierownicy balziego
fafix napisał(a):Która z poduszek będzie pasować do tej kierownicy ?
CzykuCzyk napisał(a):Napisze mi ktoś na PW konkretnie jak wyjąc poduszkę w 1P przed liftem ? Chcę sprawdzić jakie mam bolce![]()
michu napisał(a):Jak mocno pociągniesz to wyjdą - są na wcisk - ale najpierw zdejmij poduszkę i uważaj żeby nie wyrwać kabli.
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości