Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kamatosek napisał(a):jak to się sprawuje w nocy
kamatosek napisał(a):Czy jest mozliwość wymiany standardowego lusterka na te przeciemniajace
Kozak napisał(a):oczywiście że jest , przede wszystkim trzeba zacząć od wymiany szyby bo ma inne mocowanie lusterka , chyba że będziesz robił ( jak taki jeden na forum ) rzeźbę i przyklejał czujnik z boku lusterka i zamalowywał w tym miejscu szybę
noktoto napisał(a):Tylko do czego to lusterko podłączyć
noktoto napisał(a):Kiedy diody świecą?
Kozak napisał(a):noktoto napisał(a):Kiedy diody świecą?
u mnie w audi świecą nie zależnie od świateł czyli zawsze kiedy wlączony jest zapłon
Sammael napisał(a):z tego co patrzyłem to dużo prościej niż w 8P
Sammael napisał(a):"co autor schematu miał na myśli" pisząc "czujnik światła"
noktoto napisał(a):Czyli do lusterka podpinamy zasilanie z bezpiecznika 17 i masę
-Krzyś- napisał(a):czy przypadkiem nie ma luźnej wtyczki pod podsufitką , do której można wpiąć lusterko ?
kierownik napisał(a): mam zamiar zrobić swap bi-xenon skrętny włącznik świateł auto i właśnie to lusterko samo ściemniające tylko nie wiem co z tym czujnikiem deszczu . do lusterka wchodzą 4 kable jak dobrze pamiętam .
mm.max napisał(a):lusterko fotochrom lub auto światła są w pakiecie z czujnikiem deszczu
mm.max napisał(a):Może spróbujecie założyć również czujnik deszczu - bez wymiany szyby.
Sammael napisał(a):Zawsze tak jest. Nie ma lusterka fotochromatycznego bez czujnika deszczu i czujnika natężenia światła (nowe modele).
Sammael napisał(a):mm.max napisał/a:
Może spróbujecie założyć również czujnik deszczu - bez wymiany szyby.
Do tego się przymierzam i zastanawiam się czy zadziała - w teorii powinno.
mm.max napisał(a):ale sterowanie auto światłami to juz inna bajka.
Sammael napisał(a):Próbowałem uruchamiać u siebie comming/leaving home - nie zadziałało, później doczytałem, że właśnie jeśli zewre ten jeden pin, tak jakbym miał czujnik natężenia światła zewnętrznego to C/L Home zacznie działać...
mm.max napisał(a):Ale c.h i autoświatła super sprawa ... SAM a ty masz światła dzienne ?
Sammael napisał(a):Mnie najbardziej w tej chwili brakuje tego co miałem w leonie czyli czujnika deszczu
misiek_t napisał(a):sielu ogarnąłeś temat lusterka?
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość