Z gory dzieki za pomoc

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
celinskip napisał(a):Gdzie wyczailes kolego zegary, allegro?
celinskip napisał(a):spoko, zatem temat do zamkniecia bo jesli chodzi o mnie to wyczerpany. Piotrek_tdi pomogl mi juz na pw. Dzieki za wszelka pomoc
celinskip napisał(a):Jeszcze jedno pytanie, czy moga byc zegary od fr czyli wyskalowane do 260, ktore chce wlozyc do zwyklego leona...?
2.Będzie przekłamywał o te 20 km
zwirek75 napisał(a): Chciałem tak zrobić ze zwykłym licznikiem bo zawyżaza dużo
(ale dzięki temu czasy są dobre, tylko nieprawdziwe
)
winner4 napisał(a):Do przedliftowego radia? O kurde, a skąd go wziąć? Nigdy nie potrzebowałem tego kodu i w sumie nie wiem jaki jest, bo po odłączeniu aku radio nie wymagało ode mnie kodu.
radio ma zapisany vin w eepromie i jeśli vin w radiu zgadza się z tym w zegarach to radio odpala
bledow napisał(a):Haszeer nie powinno być problemu z przekalibrowaniem
skrobnięte z kalkulatora
Haszeer napisał(a):jest to też mój bład ze napisałem w 1M ale zapytałem tak tylko dla mojej świadomościdzieki za odp Panowie!
MaxSound napisał(a):Witam wszystkich. Chodzi mi po głowie temat wymiany licznika w moim leonie. Chciałbym wymienic na taki z fullfisem, aktualnie mam połfis czy jak to się tam nazywa chodzi o ten z zasiegiem paliwa itp. I teraz może mi ktos lopatoligicznie wytlumaczyc co z czym sie je. Czy licznik do mojego 1.9 tdi może być od np. 2.0 tdi? I czy zakres predkosciomierza ma jakieś znaczenie kiedy mój ma 220 a wymienie na taki z 260. Mam na oku fr'a od 2.0 tdi. Z 2007 roku mój jest 2008. Z góry dzieki za Info.
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość