Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Bastek05 napisał(a):a dlaczego regulacja wysokosci nie bedzie dzialac na chinskich xsenonach???
Bastek05 napisał(a):a dlaczego regulacja wysokosci nie bedzie dzialac na chinskich xsenonach???
Piotrek_tdi napisał(a):Wszysttko jest tłuczone w Chinach,taka prawda,w DE są tylko dystrybutorzy którzy to sprowadzają....
wano napisał(a):PS: Lampy + Koszt wysyłki + komplet żarówek 505zł Wiec myślę że warto...
z tego co wiem to niemisiek_t napisał(a):czy te lampy mają homologację na xenon
misiek_t napisał(a):wano napisał(a):PS: Lampy + Koszt wysyłki + komplet żarówek 505zł Wiec myślę że warto...
Jeśli się komuś podobają to warto. Ale czy te lampy mają homologację na xenonMożesz wrzucić fotki jak to w nocy świeci??
Piotrek_tdi napisał(a):Tylko nie mają homologacji pod xenon,tak jak auto które ich nie ma fabrycznie.... Homologacja jest ale tylko jak zastosujesz żarówke halogenową a nie xenonową...Oczywiście mówisz o przystosowaniu pod zestaw xenon HID z allegro a nie np żarówke philipsa d2r czy d2s....
grzybek napisał(a):xenonach owszem sa tematy jak wstawic skre
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości