Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Norbertoo napisał(a):A co trzeba wymienić prócz manetki, żeby spalanie pokazywało się w taki sposób ?
Hulka5240 napisał(a):ja jestem z okolic poznania i całkiem nie dawno kupiłem Leona ale niestety to jest polski salon i nie mam manetek ani od tempomatu ani od komputera spalania ale za to mam możliwość kupna modułu komfortu pod kierownice od razu z manetkami i chciał bym ulepszyć moją wersje bo auto jest wyśmienite i jeszcze takie małe pytane jak mam się zgłosić do Pana Axee ?
Hulka5240 napisał(a):ja jestem z okolic poznania i całkiem nie dawno kupiłem Leona ale niestety to jest polski salon i nie mam manetek ani od tempomatu ani od komputera spalania ale za to mam możliwość kupna modułu komfortu pod kierownice od razu z manetkami i chciał bym ulepszyć moją wersje bo auto jest wyśmienite i jeszcze takie małe pytane jak mam się zgłosić do Pana Axee ?
exb napisał(a):bez zmiany licznika nie zrobisz
lucasnufc napisał(a):Panowie o jakich pieniądzach mowimy? Chodzi mi o ten licznik MAXI DOT + robocizna+ manetka + moduł?
exb napisał(a):Niie spotkałem się żeby były liczniki z kompem włożone do auta bez seryjnego kompa ale można to dosyć łatwo sprawdzić-self test licznika i zobaczyć co zapali przy teście ekranu.
exb napisał(a):Reasumując: scan VCDS żeby zobaczyć jaki licznik i moduł pod kierą (czy obsłuży manetke)
tomi90 napisał(a):artur_r0 mam tą samą wersje co ty. Byłem u Axee i niestety wszystko do wymiany.
exb napisał(a):licznik, manetka, moduł to ceny masz na allegro albo w ASO. Robota koło 300zł
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości