Cześć. Montuję spryskiwacze reflektorów i nigdzie jasno i przejrzyście nie jest napisane jaki przekaźnik za to odpowiada i pod które gniazdo go podłączyć. Z tego co udało mi się gdzieś wyczytać to może to być przekaźnik 53 lub 643;) Znam kilka osób które też szukają odpowiedzi na to pytanie, więc może taki temat się przyda. Pozdrawiam;)
Piotrze prawa mi potrzebna ,na całym alledrogo jest jedna aukcja z zaslepka lewa:-) wiec słabo nie szukam:-) no chyba ze jest to bez różnicy czy prawa czy lewa w co wątpie.
Mam jeszcze jedno pytanko. Według schematu montażu należy podpiąć się wiązką spryskiwaczy z pompki do masy w przedziale silnika, jednak zamówiłem kompletną wiązkę z Kufatecu i tam są wszystkie kable w peszlu i masa wychodzi na samym końcu więc tak jakby była do podpięcia pod uchwytem otwierania maski. Czy można tak to podpiąć? Czy masa musi być w przedziale silnika podpięta? Pozdrawiam.
wazik91, masa jest wszedzie i ta sama, zatem mozesz podpiac sie gdziekolwiek, byle byl dobry styk do karoserii. Najlepiej podpiac sie za pomoca oczka na kablu do oryginalnego punktu masowego (taki gwint wystajacy z karoserii z nakretka).