Czy stosowałby ktoś nakładki chromowe na klamki w leonie z 2008r? Jesli ktos stosowal, to prosze o info jak takie cosik trzyma sie na owej klamce, ew jakis slep internetowy godny polecenia z takimi bajerami
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
neonów akurat nie mam, ale zapewne ty je posiadaszKamil90 napisał(a):Neony pod autem już masz? Jak nie to zacznij od tego.
A tak poważnie szczerze wątpię aby ktoś na forum miał takie "cudeńka", lepiej za te pieniądze zatankuj auto do pełna albo kup jakieś dobre kosmetyki.
Rafalski napisał(a):neonów akurat nie mam, ale zapewne ty je posiadasz, pytam poniewaz czarny leon z boku patrzac wyglada bardzo jednolicie, a elementy chromowe (listwy pod szybami) lub klamki dodaja kontrastu. Najwyrazniej kolega wyzej mial zle doswiadczenie w tej kwestii.
Rafalski napisał(a):Ogólnie czy warto w to zainwestować
Lesoto napisał(a):Czy są dostępne też takie chromy na tylne klamki?
Marcin_1p napisał(a):Fajne to było ale dobre 10 lat temu...
Lesoto napisał(a):Mi by pasowały do "ruły" wydechwej
Rafalski napisał(a):Witam
Czy stosowałby ktoś nakładki chromowe na klamki w leonie z 2008r? Jesli ktos stosowal, to prosze o info jak takie cosik trzyma sie na owej klamce, ew jakis slep internetowy godny polecenia z takimi bajeramiOgólnie czy warto w to zainwestowac
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości