Próbował ktoś zamontować to
http://allegro.pl/schowek-fotela-toledo ... 53275.html
pod fotelem pasażera? Jest w ogóle jakaś różnica? Ma ktoś w ogóle fabrycznie schowek pod prawym fotelem?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bzykofm napisał(a):Ma ktoś w ogóle fabrycznie schowek pod prawym fotelem?
desmo napisał(a):ja mam
tatian napisał(a):A czy tam wejdzie schowek jak jest BT?
bzykofm napisał(a):desmo napisał(a):ja mam
desmo, może znajdziesz na nim jakimś cudem nr części
desmo napisał(a):bzykofm napisał(a):Ma ktoś w ogóle fabrycznie schowek pod prawym fotelem?
ja mam
bzykofm napisał(a):Dzwoniłem do ASO. W polifcie (wg mojego VINu) taka część nie istnieje, pytanie czy z przedlifta będzie pasować? Czy posiadacze obu schowków pod fotelami są w stanie sprawdzić czy są one identyczne? Lewych jest sporo na aukcjach, prawych nie ma. Drugie pytanie: Czy te schowki (fotele) w przed i polifcie są identyczne?
Haszeer napisał(a):nie sa identyczne, kierowcy nie podejdzie do pasazera. ma inne odgiecie przeciez (obudoewa otwierana)
Leon_TS_ARL napisał(a):Robiliśmy kiedyś z CzykuCzyk przekładkę takiego schowka. Z foteli z audi czy golfa, nie pamiętam dokładnie czy z kierowcy-> pasażer czy pasażer-> pasażer. Pamiętam na pewno że nie było P&P jakaś przerwa miedzy plastikami była.
Montaż bez problemu, pod fotelem są otwory, wsuwasz blaszki z gwintem(zabraliśmy z fotela) i przykręcasz śruby
.
arons666 napisał(a):Ktoś kto ma taki schowek moze wrzucić kilka zdjęć jak to wygląda w aucie... ile jest w nim miejsca itp.
Leon_TS_ARL napisał(a):Robiliśmy kiedyś z CzykuCzyk przekładkę takiego schowka. Z foteli z audi czy golfa, nie pamiętam dokładnie czy z kierowcy-> pasażer czy pasażer-> pasażer. Pamiętam na pewno że nie było P&P jakaś przerwa miedzy plastikami była.
Montaż bez problemu, pod fotelem są otwory, wsuwasz blaszki z gwintem(zabraliśmy z fotela) i przykręcasz śruby.
Haszeer napisał(a):nie sa identyczne, kierowcy nie podejdzie do pasazera. ma inne odgiecie przeciez (obudoewa otwierana)
tatian napisał(a):Poddać Ci następny? Może szyberdach
tatian napisał(a):BT masz w planach przenieść
rafi2501 napisał(a):Schowek lewy da sie bez problemu zalozyc pod prawy fotel nawet sa gotowe otwory po bokach schowka
bzykofm napisał(a):Tak, mam już od kilku lat. Jakiś czas temu był wymieniony na czarny przy wymianie wnętrza.
Podsufitkę trzeba dziurawić, ale w karoserii są otwory. Przynajmniej w polifcie.
Jeśli nie będzie fabrycznie to warto zaopatrzyć się w ASO w tę blaszkę:
https://images89.fotosik.pl/71/5def292445127ba1.jpg
Trochę przeszkadza przy montażu, ale schowek pewniej się trzyma.
ahh myślałem że chodzi o jakiś inny schowek na okulary. Akurat u mnie rączka po stronie kierowcy jest oryginalnie, a że jest taka sama jak w golfie 4 i pochodnych to właśnie z takiego auta zamontowałem schowek._carlos- napisał(a):Odkręć rączkę po stronie pasażera, znajdź jakiś swój punkt kontrolny, a najlepiej dwa i zmierz odległości do otworów na rączkę. Potem znajdź ten sam punkt / punkty po stronie kierowcy, przenieś wymiary wytnij otwory i voila!
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość