Panowie poszukuję dyfuzora jak w temacie. Wie ktoś może gdzie takowy mogę zakupić. Czy zakup bezpośrednio ze strony RDX jest bezpieczny itd, bo tam trzeba od razu zapłacić kartą przez paypala, nie można za pobraniem.
Ostatnio edytowano 23 kwietnia 2019, 10:07 przez Sebool2006, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Nie pogrubiamy postow
Witam, z racji iż widzę zainteresowanie dyfuzorami pod centralnie umieszczony wydech oraz z uwagi na fakt iż jestem po przetarciu szlaków z oryginalnym dyfuzorem RDX który zakupiłem z Niemiec za blisko 700 zł i który to strasznie się falował na górze po przyłożeniu do oryginalnego zderzaka FR/Cupra mam dla was ofertę. Znajomy spod Łodzi wykonał produkt dla mnie produkt al'a Maxton czyli dyfuzor na bazie RDXa zespolony z blendą. Montaż zatem też jest banalny gdyż np na klej od szyb od razu kleimy go do oryginalnej blendy zderzaka i łapiemy od dołu na oryginalne śruby. Znajomy jest w stanie na indywidualne zamówienia robić z formy takie dyfuzory. Poniżej zdjęcia mojego autorstwa czyli jak wygląda surowy produkt, jak po przymocowaniu do zderzaka i malwoaniu w Piano Black oraz jak na aucie moim wygląda finalnie. Produkt wyceniony na 550 zł koszt wysyłki zawiera się w cenie! Jeśli ktoś jest chętny skorzystać z oferty i zamówić taki dyfuzor to zapraszam do kontaktu na priv.