Witam. Mam pytanie czy ramka konsoli środkowej w 1M TS była w różnych kolorach ? W moim jest ciemna (satyna szary) ciężko określić ten kolor a jest odrapana i chciał bym ją wymienić. Proszę o nr. org. jak to możliwa
Najprościej będzie jak ściągniesz ramkę i odczytasz kod, który jest nabity wewnątrz wraz z kodem koloru. Wystarczy odkręcić popielniczkę (jeden wkręt w środku), wykręcić dwa wkręty za popielniczką i wyjąc radio, a później wyszarpać z wyczuciem ramkę Roboty na maks 5 minut.
Zakładając, że masz klimatronik to:
1M0 863 263 H 1GZ - srebrny
1M0 863 263 H 2T4 - szary perlisty
1M0 863 263 H 40N - czarny persia
1M0 863 263 H 5D4 - rtęć
Cena w ASO 104,34 PLN lub używka na Allegro
z tego co wiem to w TS ramka konsoli srodkowej byla srebrna, mi sie to zbytnio nie podobalo i przemalowalem ja na czarno teraz zdecydowanie lepiej pasuje do reszty
mozesz swoja wyjac, zmatowic odpowiednio papierem sciernym i pomalowac na pasujacy ci kolor
Kashi jak będziesz mógł to zapodaj foto przemalowanej konsoli na czarno może być na PW, bo tez mnie czeka malowanko i myślę czy srebrny czy czarny:)
Był Seat Leon 1.8 20 V 125 KM Był Seat Leon 1.9 TDI ARL 180 KM Było Audi A4 2.0 T 4x4 BWE 200 KM Był Opel Vectra C FL 1.9 CDTI 120KM Jest - A4 B6 Avant 1.9TDI AVF Sline 131KM
Dzięki za odpowiedz. Rozebrałem dzisiaj ten panel i lipa jest numer tylko bez ostatnich 3 oznaczeń wygląda jak by nie dolana forma była. Wstawiam fotkę może ktoś wie co to za kolor