Mam uszkodzony przedni zderzak jak na foto poniżej.
Czy da się dokupić brakującą listewkę czy muszę cały zderzak wymieniać?

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Szymko napisał(a):Tak przy okazji zauważyłem na zdjęciu coś co jest również w moim Leonie i cały czas się zastanawiałem czy tak ma być czy jednak nie.
Po co jest taka mała okrągła dziurka po lewej stronie (albo inaczej mówiąc po stronie kierowcy) w tej takiej wnęce poniżej reflektora przeciwmgielnego?
Szymko napisał(a):A jak on powinien być prawidłowo zamontowany? Tak żeby ten otwór był nim zatkany czy inaczej? Bo temperaturę mi mierzy tylko może po prostu sobie wisi gdzieś w środku a powinien być zamocowany.
w ASO albo allegro.jaco napisał(a):a mi ukradli kratkę od halogena po stronie pasażera gzie to kupić bo na szrotach cięzko dostać i jeżdzę tak już pół roku
jaco napisał(a):a mi ukradli kratkę od halogena po stronie pasażera gzie to kupić bo na szrotach cięzko dostać i jeżdzę tak już pół roku
jaco napisał(a):a mi ukradli kratkę od halogena po stronie pasażera gzie to kupić bo na szrotach cięzko dostać i jeżdzę tak już pół roku
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości