Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kris1988 napisał(a):widzę ze szyby firmy NORDGLASS nie sa zbyt dobre. tak jak wczesniej pisalem tez mam szybe tej firmy i strasznie szybko sie porysowala . strasznie przeszkadza to wieczorem
siwy77 napisał(a):Ja już jestem po wymianie szyby przedniej (w sobotę). Co do ceny to 500 zł z wymianą (załatwiane "na lewo"), szyba NordGlass. Pojeździ się i zobaczy jak długo wytrzyma bez rys. Co do cen w Lublinie to:
Hanesco - 600 zł (NordGlass) z wymianą
DaGlass Poligonowa 68 - 480 zł (Sekurit) z wymianą
Magor Poligonowa 98 - 550 zł (Pilkington) z wymianą
untaztood napisał(a):Nowa szyba z wymiany gwarancyjnej. Nie robili problemów. Efekt? Taki sam. Nordglass chyba nie ma działu kontroli.
pavel napisał(a):untaztood, czyli szyby z NordGlass takie już są? Wymieniałem w zeszłym roku i szczególnie w ciepłe dni szyba jest jakby pofalowana. Czasem aż głowa boli jak się na to patrzy...
Sony napisał(a):Jak tak czytam i czytam to cieszę się bardzo, że kazałem wrzucić do siebie szybę SEKURIT, bo Nordglassa też mi proponowali
untaztood napisał(a):Będzie ori z wymiany gwarancyjnej w NordGlass.
_carlos- napisał(a):Sony napisał(a):Jak tak czytam i czytam to cieszę się bardzo, że kazałem wrzucić do siebie szybę SEKURIT, bo Nordglassa też mi proponowali
Ja to samo![]()
![]()
untaztood napisał(a):Będzie ori z wymiany gwarancyjnej w NordGlass.
Nie uwierze poki nie zobacze...
untaztood napisał(a):Wymieniona.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości