Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sammael napisał(a):robi723, jak masz podgrzewane spryskiwacze to sobie odpuść. ja tak zrobiłem a citroenowe leżą w schowku i zbierają kurz.
Przynajmniej ja wole mieć w zimę grzanie niż piękną mgiełkę
Sammael napisał(a):robi723, jak masz podgrzewane spryskiwacze to sobie odpuść. ja tak zrobiłem a citroenowe leżą w schowku i zbierają kurz.
Przynajmniej ja wole mieć w zimę grzanie niż piękną mgiełkę.
orlen napisał(a):a jak sprawdzic czy mam podgrzewane dysze?
Tutaj uwaga żaby montować sprysk kierowcy na trójniku tak, by woda płynęła do niego w linii prostej. Ja założyłem na odwrót i stąd słabsze ciśnienie.
Tracer2 napisał(a):Takrzeczywiście jak sie przygladnałem na powiększonym foto to widac ze jest inny.
Kolega z forum sprzedaje te co ja mam
viewtopic.php?p=372153#372153
Tracer2 napisał(a):nr części 1Z0955986
PiterEL napisał(a):A zapytam wie ktos ile kabelkow dochodzi do oryginalnych spryskow w leonie podgrzewanych ? tez 2 tak jak w tych co na zdjeciu wyzej od Octavii ? Bo mam u siebie podgrzewane i chce zmienic tez na podgrzewane z octavii i nie wiem czy wtyczki pasuja czy trzeba zmienic cos ? Moze TRACER2 podpowiesz bo montowales... Bede wdzieczny bo narazie specjalnie nie chce mi sie poszybia rozkrecac zeby zobaczyc...
PS Ile placiles za podrzewane od Octavii 2 ?
PiterEL napisał(a):[ Dodano: 4 Październik 2011, 21:25 ]
No to spryskiwacze te po 17zł dostałemJutro bedzie montaż. Wygladaja w 100% na oryginał... numery maja na wtyczkach tez sa numery i znaczki VW Audi a na spryskiwaczu od spodu znaczek SKODA a z boku numery oryginału... Sklep zdecydowanie polecam...
Tracer2 napisał(a):Ale rzeżbisz.
Trzeba je było tym poxipolem przytkać od góry.
Ja tam nie zauważyłem,zeby mi na maske psikały.
Moze dlatego , ze "pykam" nimi bardzo krótko.
Chyba niepotrzebnie je przesunałeś do przodu i się teraz płyn
"zawija" a nie odbija od krańca maski.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość