alex_331 napisał(a):Skrobać się nie chciało, więc użyłem K2 Alaska
Co on tam w składzie ma? Glikol czy coś innego?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
alex_331 napisał(a):Skrobać się nie chciało, więc użyłem K2 Alaska
alex_331 napisał(a):tył 2-3. I bajeczka.
kurex napisał(a):Ktoś tu zboczył z tematu, bo piszecie o podgrzewanych dyszach a nie o mgiełkowych.
Czytałem temat i dużo ludzi po zakupie musi przerabiać dysze aby pasowały, czy ktoś namierzył już dysze które dają mgiełkę i pasują bez przeróbek. ?!
Sebool2006 napisał(a):To żeś kotleta odkopał
Leon_TS_ARL napisał(a):Warto pomyśleć o podgrzewanych, dodatkowy koszt i kabelki ale w zimę spokój
markus312 napisał(a):Demontaż potrwa max 10 min.
Tuchola_BDG napisał(a):markus312 napisał(a):Demontaż potrwa max 10 min.
Chyba, że wycieraczki nie będą chciały puścićczasami są z tym jaja, ale w najgorszym wypadku 30-45min. Proponuje jeszcze się zaopatrzyć w kawałek wężyka, ten biały fabryczny ze starości lubi się sypać, gdzieś wyżej było napisane jaką ma średnicę.
Tuchola_BDG napisał(a):ten biały fabryczny ze starości lubi się sypać, gdzieś wyżej było napisane jaką ma średnicę.
kurex napisał(a):Tuchola_BDG napisał(a):ten biały fabryczny ze starości lubi się sypać, gdzieś wyżej było napisane jaką ma średnicę.
Polecam najprostszy w świecie przewód paliwowy zamiast tego parciejącego szajsu.
Tuchola_BDG napisał(a):Chyba wszystkie z O2 mają regulacje wyskości, tylko widzę, że w nowszym modelu jest dźwigienka, która to ułatwia, w starym średnio się to robi, szczególnie jak się zastanie![]()
Poniżej masz zdjęcie dla dyszy 986, poniżej otworu dyszy masz uchwyt do regulacji
http://skoda-sklep.pl/popup_image.php?pID=2154&image=0
ogo2103 napisał(a):bo i tak muszę kupić - wczoraj jedna przestała mi działać. Najwyżej odeślę jak będzie coś nie tak...
kurex napisał(a):Mi też bardzo zależy na tych mgiełkach, lecz jak trzeba kombinować poszerzaniem czy też wydłużaniem, przerabianiem pod podgrzewane dyszy to aż się odechciewa.. więc daj info co i jak.
krzycho59 napisał(a):Zmieniłem na 1Z0 955 987 A:
krzycho59 napisał(a):Zmieniłem na 1Z0 955 987 A:
DawidB napisał(a):TO informacja dla tych, którzy się na montaż zdecydują pomimo niedogodności.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości