Ja tak bede robil
Figar, ultra SN pod -30 podejdą.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
No gratulacje. Człowieku, jak Cię nie stać na amortyzatory to sprzedaj samochód i kup sobie tańszy. Rzeźba jest dobra, ale w muzeum a nie zawieszeniu - zawieszenie, hamulce i opony to są jedyne rzeczy które decydują o życiu Twoich bliskich, jak ich wozisz..LeonARL napisał(a):WGI-a powiedz w czym widzisz problem ? To jest tylko zwykle mocowanie stabilizatora wiec nie widze przeciwskazan.
jest tez druga metoda : wyjac wklad amorka i do mcpersona przyspawac takie oczko jak jest w oryg.amorku.
LeonARL napisał(a):WGI-a powiedz w czym widzisz problem ? To jest tylko zwykle mocowanie stabilizatora wiec nie widze przeciwskazan.
jest tez druga metoda : wyjac wklad amorka i do mcpersona przyspawac takie oczko jak jest w oryg.amorku.
LeonARL napisał(a):Tylko prosze znow nie pisac ze jesli mnie nie stac na B8 to po co kupowalem takie auto
LeonARL napisał(a):I cena tych amorkow jest naprawde dobra.
Figar napisał(a):Ja osobiście myślę na KYB Ultra, bo niedrogo w porównaniu do B6. A B8 na pewno będzie najtwardszym z tej trójcy.
Marcin GTI napisał(a):wgi napisał(a):b4 sport
Dziękuje za odpowiedź.
belzi napisał(a):cena rewelacyjna, tylko czy nie za twardo bedzie
orlen napisał(a):laska1193, ogarnij sie... tu nie ma sklepu z farbami i nikt nie wie jak dla Ciebie jest dobrze.
Kozak napisał(a):gumy na stabilizatorze lub końcówki ( łączniki ) stabilizatora
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość