Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcin_TDI napisał(a):powysylane - ale prosze pisac na PW jak ktos chce dostac informacje...
PiotrekS napisał(a):Marcin_TDI, ja majac takie przetwornice i gniazda na zarniki http://moto.allegro.pl/item171020828_pr ... anio_.html nie mam problemu,
leon_2003 napisał(a):Marcin_TDI,
Troche roboty z tymi przetwornicami Hella, a cena na allegro też nie zachwyca. Wiem, za ja..............Miodzio
pzdr
leon_2003
Dokładnie. Fabrycznie montowane sa 4000 K i na takich tez smigam, dopuszczalne sa jeszcze 6000K ale wyzej to tylko kolor a widocznosc jak na zwykłych zarówkach - bez sensu.uki napisał(a):Pamietajcie ze im wiecej K tym zarowki daja mniej swiatła.
Szczerze to nie bylem zadowolony ze swiatła, odcięcia i tego, ze lewa lampa ostro wali w pobocze - taka charakterystyka ori lamp ale to kwestia przyzwyczajenia i ustawienia lamp.uki napisał(a):BTW ja caly czas nie jestem przekonany do zalozenia xenonu do ori lamp
Asgaard napisał(a):Ja ostatnio zrobiłem 1500km jadąc cały czas przed swoim leonem w którym mam xenony i powiem wam, że mimo iż były przed wyjazdem ustawiane i dodatkowo jeszcze je opuściłem o jeden stopień w dół, w nocy napier... tak po lusterkach osoby jadącej przed wami, że masakra. Czekam już na soczewkowe xenony coby ludzi nie oślepiać.
Do xenonu musi być soczewka koniec kropka.
Jesli taki zamówisz to pewnie dostaniesz.Mosiu napisał(a):Czy kupujac takie cos, otrzymam zarnik D2R
Pasuje.Mosiu napisał(a):czy ten zarnik pasuje bez problemu w miejsce seryjnej zarowki
LOSQ napisał(a):Mruga 2 Xeny polecam dla bezpieczeństwa
klauspolo napisał(a):najrozsądniejszym rozwiazaniem jest przeróbka lamp na soczewke.
LOSQ napisał(a):D2R maja specjalna osłonke na palniku xenonowym zeby nie oslepiała
LOSQ napisał(a):nie polecam samemu przerabiac tylko kupic sobie juz gotowe zestawy
grzybek napisał(a):(robi sie czarny)
Mosiu napisał(a):"Jeżeli kupi Pan ten zestaw to będzie Pan miał mocowanie pod H7 ale będzie przeslona jak D2R."co to oznacza ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości