Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mateo napisał(a):Przerabial juz ktos patent zeby ori amortyzatory skrucic gdzies u tokarza o ta roznice miedzy seryjna sprezyna a ta obnizajaca tzn skrucic skok tloczyska.
belzi napisał(a): to kup B4 Sport, nr znajduja sie w tym temacie (sa zamiennikiem tych seryjnych z TS/FR
siven7 napisał(a):także skoro mam już kupować komplet amorów to dorzucę springi i będzie wizualnie lepiejale szczerze mówiąc chciałbym aby autko było twardsze niż seria, lubię szybko po łukach... także teraz szukam odpowiednich amortyzatorów...
Tygrysek napisał(a):panowie, założyłem H&R czerwone, teraz przymierzam sie do amorków
kyb ultra SN czy bilstein b4 sport? a może z TS podejdą? (coś niedrogiego)
mentlik w głowie, doradźcie...
[ Dodano: 16 Marzec 2011, 02:36 ]
panowie, na allegro nie ma bilsteina b4 sport, a w 3 sklepach (w otoczniu moim) powiedzieli że nie ma takich jak b4 sport.
gdzie takie dostane?
Tygrysek napisał(a):eibach + kyb ultra SN
leem napisał(a):Tygrysek napisał(a):eibach + kyb ultra SN
Bardzo fajnie to się sprawuje. Miałem to u siebie. Do tego dość korzystna cena
leem napisał(a):Tygrysek napisał(a):eibach + kyb ultra SN
elemenateur napisał(a):leem napisał(a):Tygrysek napisał(a):eibach + kyb ultra SN
cena jest jak za tak porządny amorek wręcz śmieszna bo 880zł za komplet 4 szt ultra SN do leo to chyba kurka śmiech - wg mnie to doskonała opcja gdy ktoś chce stosunkowo tanio mieć fajny streetowy zawias.
Adi napisał(a):elemenateur napisał(a):leem napisał(a):Tygrysek napisał(a):eibach + kyb ultra SN
cena jest jak za tak porządny amorek wręcz śmieszna bo 880zł za komplet 4 szt ultra SN do leo to chyba kurka śmiech - wg mnie to doskonała opcja gdy ktoś chce stosunkowo tanio mieć fajny streetowy zawias.
Chyba rozbije świnkę skarbonkę i się nie długo zgłoszę do Ciebie po te amorki
nass napisał(a):Proszę o opinie szczególnie użytkowników zestawów TS+B4sport i TS+Excel-G, jak wam się jeździ/jeździło na takim setupie.
Tygrysek napisał(a):Akcja garaż z powodzeniem dzięki pomocy doraźnej d_adama
d_adam - jak Tobie poszło?
Tygrysek napisał(a):No więc panowie, jestem po zabiegu wymiany podzespołów częściowego zawieszenia![]()
Zamontowany zestaw eibach pro kit + kyb ultra SN z przodu (seria amory z tyłu, jeszcze...)...
Komfort - porónywalny do serii, choć twardziej nieco![]()
Trzymanie w zakrętach -dobrze jest
W sumie to same zalety.
psiuku napisał(a):nie trzeszczy Ci tam za bardzo wszystko w srodku? Czy Leon nie stoi teraz 'nosem do ziemi'
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości