To ja dopisze jakie są dolegliwości u mnie. Od kiedy Leo jest u mnie to otwieranie z pilota nie działa. Otwierałem kluczykiem i całe auto się otwierało, lampka w środku świeciła w drzwiach też, ogólnie wszystko ok. Zamykał się i otwierał. Od pewnego czasu są z zamkiem jaja. Bo zamyka tylko drzwi kierowcy nie zamykając reszty. W tym momencie dzieje się tak że wychodzę z auta i nie świeci się oświetlenie wew. ani lampki w drzwiach, dopiero po naciśnięciu guzika od zamykania (tego w aucie) auto zamyka się i oświeca w środku (

) Dodam że gdy otworzę każde inne drzwi oświetlenie wew. działa normalnie, wariują tylko drzwi kierowcy. Otwiera się różnie, czasem cały a czasem tylko drzwi kierowcy, resztę otwieram po przekręceniu stacyjki guzikiem w drzwiach
Rzadko zadziała tak że zamyka całe auto, a jak już się tak stanie to: zamknie całość po czym zamyka i otwiera drzwi kierowcy kilka razy a w rezultacie zawsze zostawia je otwarte i trzeba domykać.
Ktoś miał podobne objawy i poradził sobie z tym jakoś? Czytam forum i jeszcze na taki zestaw dziwactw z c.zamkiem nie natrafiłem l.