Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michal3m napisał(a):Tylko nie spojrzałem ale ja mam leona pierwszej generacji, a temat dotyczy 2, takie samo mają rozwiązanie spryskiwaczy? spróbuję przepchać jutro dysze, a z tym napięciem mógłbyś coś więcej napisać? bo jestem laik, z góry dziękuję za pomoc.
Aha jeszcze jedno jeśli by było złe napięcie, to przód chyba też by słabo działał co? czy się mylę? bo tylko tył jakby za małe ciśnienie ma.
Tony Hawk napisał(a):Tutaj jest odpowiedź.
orion350 napisał(a):Witam muszę odgrzać temat. Dopadła mnie częsta awaria spryskiwacza tylnej szyby. Spryskiwacz przestał działać a po dokładnych oględzinach zauważyłem wyciek po podstopnicy. Po przewertowaniu forum znalazłem informację o takim problemie, ale prosiłbym o instrukcje jak dobrać się do wężyka spryskiwacza bo wszystko jest szczelnie przykryte osłonami a śrubkę znalazłem tylko jedną
Tony Hawk napisał(a):Tutaj jest odpowiedź.
maziewicz napisał(a):nie nie sprawdzałem, napisz dokładniej gdzie mam szkać
takmaziewicz napisał(a):1,2,3
tak. Nie tylko w 4 ale i do góry.maziewicz napisał(a):odciagac w strone 4
nie. tak odkręcisz wycieraczkę. ta końcówka to taki mały wystający cyndzel, wyciągniesz go ręka albo kombinerkami.maziewicz napisał(a):po zdjeciu dekla rozumiem ze klucz 13 i moge odkrecic koncowke psiukadla
dreadlook napisał(a):Rozbierz to i zobaczysz na czym stoisz, fi 4 raczej bedzie o wiele za wiele - tam naprawdę jest ta rurka cieniutka. Zresztą musiałbyś to jakoś ze sobą złączyć.
michal3m napisał(a):ano po to że szkoda zdrowia psychicznego , nie mam zamiaru do końca posiadania tego samochodu rozbierać tylnej klapy
grabek246 napisał(a):panowie ktorzy rozebrali plastik z tylnej klapy, jakies metody? mam za grube rece i nawet wyjecie lamp nie pomoglo;/
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości