Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
SerAcer napisał(a):Witam
Siadł mi najprawdopodobniej włącznik świateł.
Pytania są następujące:
Czy taki włącznik podejdzie z anglika? Chodzi oczywiście o samą tą część gdzie jest pokrętło. Takowy
W sklepach mówią żeby jechać odrazu do servisu seata, a ja nie mam zamiaru wydawać 300zl na nowy oryginał.
Kolejne pytanie to czy podejdzie taki wyłącznik np z golfa IV albo passata B5, alhambry itp.
Pozdrawiam.
Runner79 napisał(a):1. Przelacznik jest w takim panelu prostokatnym. Mam wersje z halogenami z przodu. Czy wciskajac pokretlo i przekrecajac go w prawo wyskoczy caly ten panel prostokatny panel, czy tylko samo pokretlo?
Runner79 napisał(a):2. Czy przyczyna slabego swiecenia/nieswiecenia moga byc nietykajce kable w kostce, czy raczej jakies zimne luty i trzeba bedzie to wszystko rozbierac na drobne?
Roxon40 napisał(a):Może być niesprawne pokrętło od jasności podświetlania.
redbad_1 napisał(a):Włącznik świateł jest taki sam w Leonie, Toledo, Golfie IV, Octavii I, Borze i Audi A3
jorgus7 napisał(a):prosze o inf jak zdemontowac wylacznik
Kozak napisał(a):wito64, W pozycji świateł wyłączonych wciskasz pokrętło do środka i przekręcasz w pozycję świateł postojowych . Pociągasz do siebie i masz go na wierzchu .
sslawek77 napisał(a):ewentualnie mozna szukac włacznika z angielskich A6 c5, pokretło z całym srodkiem jest takie samo jak w leonie
Nanek77 napisał(a):Koledzy zauważyłem w ciemności że lewa połowa prędkościomierza jest delikatnie podświetlonamoze to być wina włącznika świateł
spotkał się już z tym ktoś
dodatkowo po wyjęciu kluczyka migają mi diody i cała deska
Nanek77 napisał(a):spotkał się już z tym ktoś![]()
_carlos- napisał(a):I mój wyłącznik odmówił posłuszeństwa. Mam opcję z halogenami i przeciwmgielnymi z numerem 1M1 941 531 E. Czy włączniki tylko z końcówką E mają opcje halogenów i przeciwmgielnych, czy też z innymi końcówkami?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości