Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
DanoTDi napisał(a):Ja dalej szukam środkowej lampki SuperB/W8,
najprawdopodobniej, na 99.999% nie istnieją w czarnym kolorze Neutral
Staszek20VT napisał(a):rączki na razie też, ale jak już Ci wcześniej wspominałem pasują te od tych starych Passatów
nixu napisał(a):Dzieki wielkie - fotki wrzuce, nie ma problemu..
a gratow dalej nie mam, wiec powoli bede zbieral raczki, lampke itd.. itp..
Grisza'Men napisał(a):nixu napisał(a):Dzieki wielkie - fotki wrzuce, nie ma problemu..
a gratow dalej nie mam, wiec powoli bede zbieral raczki, lampke itd.. itp..
nixu, i jak tam, skompletowałeś? masz założoną podsufitkę?
Ja już mam cały czarny środek oprócz podsufitki i rączek
ale czekam jak w czerwonej strzale będzie siedziało
nixu napisał(a):
Ehh, Ja zapomnialem ze sie umowilem ze tapicerem.. a teraz na zmiane albo on nie ma czasu albo ja i tak sobie jezdze jeszcze z jasna..
Grisza'Men napisał(a):nixu napisał(a):
Ehh, Ja zapomnialem ze sie umowilem ze tapicerem.. a teraz na zmiane albo on nie ma czasu albo ja i tak sobie jezdze jeszcze z jasna..
nixu, posunęły się prace nad podsufitką? masz zamontowaną już?
wgi napisał(a):Sorki za odgrzewanie kotleta ale nie ma sensu zakładanie nowego tematu.
Kupiłem ostatnio czarne słupki środkowe i okazało się, że nie pasują. Czarne są węższe od jasnych oraz górne zaczepy mają całkiem inne.
"Miły pan" w ASO powiedział, że do cupry nie ma innych i że cupra ma inna podsufitke, stąd inne słupki. Mówił prawdę czy ściemniał bo już było blisko 18?
Dano napisał(a):no dokładnie są troche inne jak te szare ,ale bez problemu udało mi się je załozyć.Troche bardziej je rozgiołem i spokojnie weszły na swoje miejsce, a podsufitke mam swoją standardowa tyle że obszywaną na czarno i górne zaczepy też jak się troche pomęczy to jakoś pasują.
BoRaS napisał(a):Doslownie - nowa warstwa czarnego materialu jest przyszyta do starej - jasnej
Marcin_TDI napisał(a):a mozesz dac tutaj nazwe tego materialu, czym Ty to robiles
nixu napisał(a):Robal, specjalnie dla Ciebie wrzuce fotki słupków jak tylko będą skończone
Tommy napisał(a):Najwięcej problemów miałem z tylnymi lampkami, ale po wycenie w ASO (ponad 700 za sztukę!!!)
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości