Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ufo napisał(a):przód do leona Koni sport
Ufo napisał(a):znalazłem za 380 szt toż to raz drożej
cadyczek napisał(a):Chyba koledze chodzi o koni street a nie sport bo 380 to cena jak za sporty zajeb...
Ufo napisał(a):cadyczek napisał(a):Chyba koledze chodzi o koni street a nie sport bo 380 to cena jak za sporty zajeb...
sory je*łem się w tabelce... patrzyłem na sporty a cenę wziąłem z streetów. kurde już dopada mnie starość
garwen1 napisał(a):Witam panowie potrzebuje pomocy by chyba coś jest nie tak z nowym amortyzatorem ... Z racji tego ze jeden przedni amortyzator powiedział pa pa i bujało ta strona auta jak na resorach postanowiłem kupić i założyć nowe Sachs advantage bo na naszym forum i nie tylko wyczytałem ze są godne polecenia i są twardsze niż seria a na tym mi zależało! No i teraz panowie jakie było moje zdziwienie jak po założeniu jednego naciskam błotnik a samochód ugina sie mięko ( ciut twardziej niż na rozwalonym amortyzatorze) następnie idę do drugiego starego amortyzatora robię to samo i czuć bardzo duzą różnice w twardości na jego Plus. No to chyba coś tu jest nie tak skoro stara seria ASV jest twardsza o nowego Sachs..Czyżby nowy amortyzator był popsuty? czy po prostu on jest taki męki? czy mam trochę pojeździć i stwardnieją ale to wydaje mi się niemożliwe.....
sebo7w7 napisał(a):fakt, na oponie 225 jazda po koleinach to koszmar
Penny1 napisał(a):Mnie to zastanawia wywalenie B12 zawiechy i powrót do serii ts-a plus ewentualnie stabilizator grubszy ... ciekawe co by było z tego... może się starzeję , ale już mam dosyć skakanki , która występuje u mnie nawet na autostradzie
Tkoczu89 napisał(a):Czy amorki AP Sportfahrwerke to dobry wybór bo na forum mało pisane było na ten tema prosze o opinie użytkowników
Florek1234 napisał(a):Chłopaki pomocy !
Dowiedziałem się dziś,że prawy amor jest do wymiany a posiadam zawieszenie FK KONI i niestety szukając amortyzatorów ( allegro itp ) tej fimy nie mogłem znaleźć mojego modeluMoże ktoś z was zna stronę gdzie można znaleźć przednie amortyzatory. Dokładny model : FK 20GO1VAE , FK G21. Z góry dzięki za pomoc !
elemenateur napisał(a):ultra SN doskonale się sprawdzają z eibachem
borowa napisał(a):narzekam to efekt kozy.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości