Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mr.M napisał(a):Dobrze leza i niedrogo - wiec polecam.
nixu napisał(a):Gato, hmm, a nie masz czasem jeszcze mokrej podlogi pod dywanikami?
Gato napisał(a):Monika, ale te ktore pokazalas nie oslaniaja podstopnicy. Takie "uniwersalne"
Gato napisał(a):ja zima uzywam welurowych i nie ma zadnego problemu z przelewajaca sie woda.
nixu napisał(a):Gato, hmm, a nie masz czasem jeszcze mokrej podlogi pod dywanikami?
kolos napisał(a):zbiera się woda i po wyjścu z auta się ma mokre nogawki
nixu napisał(a):Gato, hmm, a nie masz czasem jeszcze mokrej podlogi pod dywanikami?![]()
xxxbolo napisał(a):nie po to zakladalem alu nakładki żeby je teraz jakąś gumą zasłaniac![]()
![]()
![]()
kolos napisał(a):ale to i tak lepiej niż wozić gumowe gdzie zbiera się woda i po wyjścu z auta się ma mokre nogawki
nixu napisał(a):kolos, No jak ty zbierasz na dywanik gumowy snieg z okolicy to nie dziwie sie ze masz nogawki mokre![]()
Ja tam mam gumowe, wyciagam, oprozniam z wody/blota/sniegu wkladam i mam czyste nogawki
tomanooo napisał(a):witam w tesco widzialem niedrogie dywaniki
grzesiu221283 napisał(a):http://allegro.pl/dywaniki-seat-toledo-leon-i-1999-2005r-korytkowe-i1300716625.html
polecam sam kupiłem u tego gościa i jestem zadowolony klipsy trzymają głębokie szybka dostawa .pozdrawiam
marcin7x5 napisał(a):A ja mam takie pytanie troszke z innej beczki ale tez dotyczące dywaników w leonie 1M. Chodzi mi oto czy też tak macie, że przesuwając fotel(e) do tyłu zaczepia on o te tylne dywaniki. Nawet welurowe mają cięzko się zmieścić pomiędzy wykładziną a poprzeczką fotela. Czy można to jakoś regulować ten odstęp? Czy może cos nie tak jest z fotelami. Dodam, że problem dotyczy obu foteli.
marcin7x5 napisał(a):A ja mam takie pytanie troszke z innej beczki ale tez dotyczące dywaników w leonie 1M. Chodzi mi oto czy też tak macie, że przesuwając fotel(e) do tyłu zaczepia on o te tylne dywaniki. Nawet welurowe mają cięzko się zmieścić pomiędzy wykładziną a poprzeczką fotela. Czy można to jakoś regulować ten odstęp? Czy może cos nie tak jest z fotelami. Dodam, że problem dotyczy obu foteli.
Runner79 napisał(a):Moze to kwestia ulozenia prawidlowego dywanika pod prowadnicami fotela
mawrick napisał(a):jocker napisał(a):kupiłem ostatnio takie: http://allegro.pl/petex-s...1869617651.html.
też kupiłem polecam wydają się dosyć solidne stopery pasuja idealnie
TOMMI napisał(a):odgrzewam![]()
Możecie rzucić jakimś linkiem z gumowymi dywanikami do 1M.
Warunek dobrze dopasowane i wyższa burta, sprawdzone![]()
senk ju
JayZ napisał(a):TOMMI napisał(a):odgrzewam![]()
Możecie rzucić jakimś linkiem z gumowymi dywanikami do 1M.
Warunek dobrze dopasowane i wyższa burta, sprawdzone![]()
senk ju
Kup oryginalne ze skody octavii I w ASO.
Koszt ~90zł
Pasują do Leona 1M.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości