Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
djfahoo napisał(a):gdzie chip i jakiej firmy
djfahoo napisał(a):jakiś idiota zalał mi do skrzyni hipol nie ten 75w... tylko 85w...
djfahoo napisał(a):na co teraz zmienic i ile to kosztuje
djfahoo napisał(a):jaki olej do silnika
djfahoo napisał(a):tu mam popmowtryski chyba nie co?
djfahoo napisał(a):www.vtg.pl mówi ze da rade 79KM wykrzesac programem
a box to co lipa?
djfahoo napisał(a):
juz szukam innego za dobre pieniążki ...jest na allegro za 5600 z 97r tdi 110km klepnięte całe do malowania tylko ile juz chodzi na łące to nie wiadomo
i no 5lat nim nie bede latał
poszukam juz 2go auta w TDi
djfahoo napisał(a):no prosze a słuchaj a jak ona bita była?
djfahoo napisał(a):apropos prograbu to nie bede 1600zł pakował
djfahoo napisał(a):no własnie duzo box tanszy:D
ok czego jesce moge sie dowieziec o sdi gdzie poczytac macie jakies ciekawe namiary na stronki albo jakies manuale?
znalazłem juz engel eyes black lampi i kieruneczki ale łączn koszt zakupu tp 1200zł nie licząc zarówek:(
djfahoo napisał(a):
znalazłem juz engel eyes black lampi i kieruneczki ale łączn koszt zakupu tp 1200zł nie licząc zarówek:(
ale żartdjfahoo napisał(a):trzeba bedzie sie chyba jakiemuś małolatowu podłożyc w weekend po dyskotece na bank na bani bedzie i bedzie kasa na chip i inne duperele hiiihiih
żart ....
Jezeli chodzi o sdi to widze taką kombinacje: Wtryski plus program i bedzie smigać
bogdan201 napisał(a):Witam Was wszystkich !
Jeżeli chodzi o sdi to miałem wcześniej Ibize 2001 rok z tym silnikiem 68KM i 133Nt momentu.
Powiem szczerze że chodziła jak pszczółka, paliła około 5 - 5,5l na 100km średnio. Osiągi jak na takie auto przyzwoite raz czy dwa miałem około 180km/h (z wyłączoną klimą)
Napewno lepsza dynamika i elastyczność jak benzyna 1,4, żekł bym że coś pomiędzy 1,4 a 1,6 (tą 75 konną)
Generalnie spokojnie ibizę z takim silnikiem mógłłbym polecić. Jak większy samochód z tym silnikiem by się zachowywał ? tego niestety nie wiem.
Pozdrawiam
Gawloss, daj maila to pogadamy bo tu coś nie lubią sdi
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość