Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Miguel07 napisał(a):Zamek łatwo jest wymienić, odkrecasz odpinasz linkę i to samo w drugą stronęjutro poszukam czy go wciąż mam jeśli tak to za koszt przesyłki może być Twój bo i tak mi się nie przyda ale nie obiecuję że go jeszcze mam
Marcin96 napisał(a):Oraz jescze jedno pytanko, mianowicie nie wiem jak to nazwać, ale w bagażniku na klapie od środka są takie dwa grzybki do zaczepienia tej "półeczki" w tym sęk że ja mam tylko jeden grzybek ,i pytanie po pierwsze jak to nazwać szukając takiej pierdołki ?
Marcin96 napisał(a):Kolejne pytanie, wyświetlacz klimatyzacji z jednej strony czarnieje, w sumie te samo pytanie, czy wymiana jest jakoś specjalnie skomplikowana oraz ile kosztują takie wyświetlacze?
Sebool2006 napisał(a):Wyjęcie akumulatora nic Ci nie da.
Żeby lampę wyciągnąć będziesz musiał zdjąć zderzak z tego co pamiętam bo na dole lampa ma mocowanie.
adams napisał(a):Marcin96 napisał(a):Oraz jescze jedno pytanko, mianowicie nie wiem jak to nazwać, ale w bagażniku na klapie od środka są takie dwa grzybki do zaczepienia tej "półeczki" w tym sęk że ja mam tylko jeden grzybek ,i pytanie po pierwsze jak to nazwać szukając takiej pierdołki ?
Masz może na myśli ten kołeczek co siedzi w klapie, do której przypinasz linkę/sznurek ze zwijaczem ? Jeśli tak to przyda Ci się ten temat viewtopic.php?t=20448
Koszty mniejsze niż za pudełko tic-tacówMarcin96 napisał(a):Kolejne pytanie, wyświetlacz klimatyzacji z jednej strony czarnieje, w sumie te samo pytanie, czy wymiana jest jakoś specjalnie skomplikowana oraz ile kosztują takie wyświetlacze?
Wymiana raczej łatwa, był też gdzieś temat o podmianie klimatronika z audi A3. Osobiście mi się mniej podobają ale cena jest połowę mniejsza.
Marcin96 napisał(a):Tzn miałem na myśli dojście do samego reflektora w celu wymiany żarówek, nie całej lampy Ponieważ widze że do prawej jest piekne dojście dużo miejsca a przy lewej akumulator na centymetr i ni jak nie wiem jak w przyszlości wymieniać żarówki z tej strony
Sebool2006 napisał(a):Marcin96 napisał(a):Tzn miałem na myśli dojście do samego reflektora w celu wymiany żarówek, nie całej lampy Ponieważ widze że do prawej jest piekne dojście dużo miejsca a przy lewej akumulator na centymetr i ni jak nie wiem jak w przyszlości wymieniać żarówki z tej strony
Wystarczy,że odkręcisz ten plastik ( kierownice powietrza ) i masz dostęp do żarówek. W 1M żarówki na pamięć zmieniałem już bez ściągania pewnych elementów i wszystko było ok.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości