Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Barth napisał(a):adamtower, 380 V podlacz pod felgi jak chwyci koles to juz nie pusci
Tak nie jest do końca ceny sa takie same albo i wyzsze - jedno tansze inne droższe - nie ożna tak generalizować.oczkolek napisał(a):Wyrazy współczucia
Przed kupnem w ASO, sprawdź po numerach czy nie są to te same listwy co w Skodzie. W Skodzie ceny są o połowę niższe.
adamtower napisał(a)::evil:ZAJB..... SKURW........przerabiałem to w zeszłym tyg. Jeszcze dowiedziałem się, że w moim mieście wznowiła "działalność" grupa i że już szykują się na "fajnego czarnego leona bo ma fajne felgi"
. Dziś zakupiłem nowy komplet śrób zabezpieczających. BTW thanx LEO za info.
Asgaard napisał(a):Hm... skoro listewki są tylko na klej a nie na spinki to ja bym wogóle nie zakładał nowych,
kosci napisał(a):Dzieki za wyrazy współczucia.... juz załatwiłem sobie listewki za 30 zł czyli razem bedzie mnie kosztowało wszytko 120 zł...ale teraz mam patent...przykrece je od srodka na wkręty ...jak bedzie ktos chciał ukraść to pękna ale ich nie weznie......ja ich nie bede miał ale on też. bo ja sie tak łatwo nie dam...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kosci napisał(a):Do czegos takiego ja ty mówisz to sie powinno strzelać jak do kaczek..... wchodzi mi ktos na mój teren prywatny moge z nim zrobic co chce... bo w Polsce narazie złodziej ma większe prawa.. a powinno być odwrotnie...![]()
![]()
![]()
![]()
CyC napisał(a):hehehe.Nie,no wiem co to znaczy 20V.ale dzieki.No zobaczymy.
juz sie nie moge doczekac!!!
Jak juz dostane telefon to zaraz napisze!!
Chociaz w salonie powiedzial wyraznie 2.0.......
Kawas napisał(a):chociaż ostatnio w skarbimierzu paru kolesi oglądając mojego leona gadało: " o to ten dwulitrowy!!"
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości