Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sebux napisał(a):Zobaczcie to może będzie pasowało:
http://moto.allegro.pl/item249273496_sp ... html#photo
Marcin_TDI napisał(a):to kto przetestujewejda w otwory w masce
bo wezyk podejdzie raczej na 200%
loozik napisał(a):Marcin_TDI napisał(a):to kto przetestujewejda w otwory w masce
bo wezyk podejdzie raczej na 200%
Marcin, ale spryski w leonie nie są montowane na masce
Bula napisał(a):Szukałem, ale nie znalazłem więc podczepiam pod temat.
W temacie o wycieraczkach ktoś wspomniał o spryskiwaczach z Octavii, ale temat miał być kontynuowany w odpowiednim temacie, którego nie znalazłem.
colin23 napisał(a):Tematy scaliłem. Grisza strzel jakiś fotki tych Twoich sprysków i wrzuć.
zajkos10 napisał(a):Oki Grisza'Men to czekamy na fotosy z twoich przeróbek. .A jeszcze moze ktoś wie czy z fabii pasują dysze,one sa takie same jak w octavii
zajkos10 napisał(a):Oki Grisza'Men to czekamy na fotosy z twoich przeróbek.![]()
zajkos10 napisał(a):A jeszcze moze ktoś wie czy z fabii pasują dysze,one sa takie same jak w octavii??
silver_leon napisał(a):Grisza - to jest to samo ustrojstwo ?
http://www.allegro.pl/item290177521_spr ... dysze.html
zajkos10 napisał(a):W ASO za jedna dysze zaspiewali mi 16zł ale musze sie dowiedzieć czy one pryskaja normalna mgiełka (sa do Leona) czy moze zwykłym strumieniem tak jak te które teraz mam orginalne.
tylko problem w tym ,ze jak gadalem z tym facetem w sklepie vw to powiedzial ,ze u niego jest normalna mgiełka(ma nowszego leona) przy ori. dyszach wiec zgupiałemKoLoS napisał(a):przecież sam sobie odpowiedziałeś, skoro masz ori i chcesz kupić ori w ASO Seata to będą psikać tak samo jak te co masz teraz
zajkos10 napisał(a):ze u niego jest normalna mgiełka(ma nowszego leona) przy ori. dyszach
Bula napisał(a):Wczoraj udało mi się (z pomocą sąsiada) zamontować spryski z Octavii i rzeczywiście efekt jest super. Pomocny był opis Grisza'Men'a i rzeczywiście stojąc trochę za wysoko leci, ale tak czy tak myje lepiej niż poprzednie, a już przy większych prędkościach idealnie. Jedyne co zrobiłem inaczej to samo przymocowanie sprysku nie za pomocą kawałka plastiku z tyły trzymającego sprysk, tylko małej "rurki" (coś jak mocowany jest pasek do zegarka) i trzyma się świetnie.
Aha, trochę się zastanawiałem jak kupowałem spryski, bo Grisza'Men napisał, że mają być z Octavii I po FL, a mi powiedziano, że do jedynki są tylko jedne i się niczym nie różnią przed i po FL. Okazało się, że są dobre więc wszystko ok.
Grisza'Men napisał(a):Bula, no to super, że mój opis Ci coś pomógł i efekt jest
wiesz, Ja specjalnie dałem plastik aby dobrze było przymocowane aby nic się nie
ruszało i aby żaden lód ani woda się tam nie przedostawała
hmm..kawałek rurki przymocowałeś?tylko,żeby to było dobrze na stałe przymocowane
i widzisz, jednak musi być na samym przodzie, bo jakby było na środku lub na końcu w
stronę silnika przymocowane to strumień by waliłna klapę
Wcześniej już pisałem, iż muszą być po FL po 2000 r. z Octavii dlatego, że przed
były takie jak w Skodzie Felicji. W moim wcześniejszym poście podałem nr
katalogowy ze Skody
Jakbyś jeszcze podał, ile zapłaciłeś za 1 szt. w twoim ASO Skoda?
Robal napisał(a):Bula, gdzie kupowałeś i ile cię to wyniosło?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość