Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Cziken napisał(a):Z tego co obczaiłem poduszki do ARL są sporo droższe i mają numery:
Bocian1994 napisał(a):Ja też muszę wymienić albo "lizak" albo tą od strony skrzyni , mechanik proponuje Lemfordera, znów na forum wyczytałem że można zalać ją klejem, a do "lizaka" dołożyć plasterek gumy i mocniej dokręcić i lepsze jak każdy zamiennik. U mnie luz jest wyczuwalny po naglym odpuszczneiu gazu lub szybkim puszczeniu sprzegła i nie wiem szczerze czy wsadzać lemfordera czy zalewać tym klejem
Pako162 napisał(a):Bocian1994 napisał(a):Ja też muszę wymienić albo "lizak" albo tą od strony skrzyni , mechanik proponuje Lemfordera, znów na forum wyczytałem że można zalać ją klejem, a do "lizaka" dołożyć plasterek gumy i mocniej dokręcić i lepsze jak każdy zamiennik. U mnie luz jest wyczuwalny po naglym odpuszczneiu gazu lub szybkim puszczeniu sprzegła i nie wiem szczerze czy wsadzać lemfordera czy zalewać tym klejem
Dobrze wyczytałeś. Sam mam u siebie mam zrobione takie zabiegi i wszystko śmiga aż miło. Tuba kleju do szyb kosztuje ok 30 zł, a nowa poduszka jak widać dużo drożej, także spróbować nie zaszkodzi. Ja polecam klej i patent z lizakiem tez.
Pako162 napisał(a):http://hostuje.net/file.php?id=c3517ce424744d8f90e1153da15a8f70
Proszę bardzo.Dokładniej się nie da.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość