Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcin_kielce napisał(a):Słuchajcie czy przy BigT przy robieniu coolera w ARLu trzeba zmieniać albo przerabiać map sensor?? Czy zostaje seryjny??
marcin_kielce napisał(a):Słuchajcie czy przy BigT przy robieniu coolera w ARLu trzeba zmieniać albo przerabiać map sensor??
marcin_kielce napisał(a):pytam sie czy do GT2256V seryjny map sensor styknie??
marcin_kielce napisał(a):ile turbina GT2256V moze bezpiecznie dmuchnac
marcin_kielce napisał(a):am sami doradzliscie mi turbo z e klasy a teraz mi mowisz ze jest duzo rodzaji
marcin_kielce napisał(a):Mam nadzieje ze bedzie ok![]()
fr3ak napisał(a):Jeżeli chcesz dmuchać więcej niż 2 bary to zmieniaj map sensor
Sammael napisał(a):Będzie - tylko trzeba wystroić a obawiam się pochodzenia.
marcin_kielce napisał(a):Dlatego Sam mamy pisemna gwarancjeInaczej bym sie nie zdecydowal.
marcin_kielce napisał(a):Turbina wyglada bardz porzadnie wiec na razie jestem dobrej mysli.
Sammael napisał(a):strona zimna poleci na tłoki poszatkowana przez intercooler to silnik też na śmieci.
bardzo mało prawdopodobne
Grześ napisał(a):gwarancja gwarancja ale czy pokrywa ona koszty wyjecie i wsadzenia turbiny koszt uszczelek
Sammael napisał(a):ok. Czas skończyć dyskusje co się może stać z turbinami. Trzeba być dobrej myśli.
marcin_kielce napisał(a):Dzieki za wsparcie![]()
![]()
![]()
Marcin mamy to same turbo, gdyz sam karambol mowil ze to wlasnie jest to turbo "dla tuningowcow"Jak je zamawiałem to kazano mi powiedzieć, że właśnie GT22 z e klasy do 1.9 TDIi karambol miał wiedzieć o co chodzi
![]()
Zovbaczymy, bedzie zła to się wymieni.
Pozdroo
florek napisał(a):bo intercooler już ktoś kiedyś przeniósł na przód
florek napisał(a):bo intercooler już ktoś kiedyś przeniósł na przód
florek napisał(a):chce już zrobić porządnie wraz z dolotem - najlepiej jedno stronnym.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości