zgodzę się w 100% natomiast samochód mi potrzebny asap i chyba nie mam wyjścia zaryzykuję ten bubel mimo, że cena wyższa niz ORI w skodzieflorek napisał(a):oryginał to oryginał

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
zgodzę się w 100% natomiast samochód mi potrzebny asap i chyba nie mam wyjścia zaryzykuję ten bubel mimo, że cena wyższa niz ORI w skodzieflorek napisał(a):oryginał to oryginał
eko_zgonuś napisał(a):cena wyższa niz ORI w skodzie
grabarz18 napisał(a):To czemu nie kupisz ori w skodzie
eko_zgonuś napisał(a):samochód mi potrzebny asap
eko_zgonuś napisał(a):Niestety do ASO obojetnie jakiego mam kawał drogi
Tracer2 napisał(a):Rozumiem ,ze żarówka stop/pozycja jest dobrze załozona.
Tracer2 napisał(a):Częstą przyczyną "cudów" w lampach z wieloma żarówkami jest prosty brak "masy".
Tygrysek napisał(a):kostkę wyjąłem, rozebrałem, blaszki poczyściłem i rozgiąłem te co potrzeba.
ciger napisał(a):Odgrzeje kotleta. Dziś wymieniano w moim aucie czujnik stopu. Czujnik o numerze 1K2945511 kosztował mnie 47zł. Do tego robocizna w ASO Skoda w Ciechanowie 90 zł z podpięciem pod kompa i kasowaniem błędu. A najciekawsze w tym wszystkim było to że uszkodzony czujnik był jakimś nieznanym zamiennikiem o numerze FAE 10R24760
untaztood napisał(a):ciger napisał(a):Odgrzeje kotleta. Dziś wymieniano w moim aucie czujnik stopu. Czujnik o numerze 1K2945511 kosztował mnie 47zł. Do tego robocizna w ASO Skoda w Ciechanowie 90 zł z podpięciem pod kompa i kasowaniem błędu. A najciekawsze w tym wszystkim było to że uszkodzony czujnik był jakimś nieznanym zamiennikiem o numerze FAE 10R24760
90zł za wymianę czujnika...
Gdzie samemu to robisz w 20 sekund, a jak nie masz wprawy to do 40 sekund...
LoozaQ napisał(a):untaztood napisał(a):ciger napisał(a):Odgrzeje kotleta. Dziś wymieniano w moim aucie czujnik stopu. Czujnik o numerze 1K2945511 kosztował mnie 47zł. Do tego robocizna w ASO Skoda w Ciechanowie 90 zł z podpięciem pod kompa i kasowaniem błędu. A najciekawsze w tym wszystkim było to że uszkodzony czujnik był jakimś nieznanym zamiennikiem o numerze FAE 10R24760
90zł za wymianę czujnika...
Gdzie samemu to robisz w 20 sekund, a jak nie masz wprawy to do 40 sekund...
Kto bogatemu zabroni??
BTW 30 zeta za kabelek i sam sobie pokasujesz błędy
panther25 napisał(a):co dokladnie sprawdzić z tymi żarówkami?
LoozaQ napisał(a):panther25 napisał(a):co dokladnie sprawdzić z tymi żarówkami?
Żarówki są dwuwłóknowe (pozycja i stop), jak się włókna zetkną to jest zwarcie...
panther25 napisał(a):kupię nowe żarówki i sprawdzę.
darq12 napisał(a):Sprawdź czy dobrze włożyłeś żarówkę bo jak odwrotnie włożysz to będzie ci się stop palił zamiast postojówki.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości