Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

maarczak napisał(a):Zamierzam wybrać się na przegląd do ASO przed podjęciem decyzji o zakupie. tylko zastanawiam się czy po przeglądzie będę miał jeszcze cohotę na zakup, jak wyjdą wszystkie ukryte wady ..., a za naprawę sprzęgła mogę nieźle popłynąć...

Do 2001 w zadnym aucie koncernu VAG nie było jeszcze 2 takich samych lusterek, wiec albo było urwane i koles założył nowe albo sobie zmienił tyle, ze nie wiem po co.PiotrekS napisał(a):co mi pierwsze wpadlo w oko to prawe lusterko pelnowymiarowe, w 2000 roku byly chyba jeszcze male nie?
txh napisał(a):zawsze jest opcja ze ktos sobie poprostu zmienil...
pilpi napisał(a):Ja mama oba takie same rok 2000. Na pewno nie bylo zmieniane.

Jeśli twój był ostatni to juz tak bedzie i tego nie zmienisz - troche to wkur... czasem jak sie chce cos dopisac do tematu i akurat ostatni post jest twojego autorstwa - trzeba było dac znac albo dogadac sie z kims by cos dopisał do tematu a potem ty umiescił bys swojego posta.leoTDI napisał(a):ps
temat "wcisnąłem" tu, bowiem tam gdzie chciałem to zrobić ("Sprzęgło do ALH") program dokleił go z edycją pod datą 13.02.05 ... i nie znalazł się "na wierzchu". Co jest grane Ilekroć chce odpowiedzieć "na wierzch", to program mnie gdzieś dokleja (pod mój wcześniejszy post).
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość