Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Streat napisał(a):Moze sie myle ale metalowa oslona to moze nie najlepszy pomysl.
Nie zrobiloby sie ciut glosniej przez taka oslone ?
Sporo Golfow widuje co poprostu ciagna po asfalcie te swoje oslony wiec moze tez masz ja niedokrecona albo mocowania popekaly ?
Sam mam oslone pod swoim silnikiem i nie wydaje mi sie zeby byla za nisko.
Jak bedziesz chcial to moge Ci podeslac zdjecie mojej zebys mogl sobie porownac
Tonny S napisał(a):guzek, generalnie ta oslona jest tak nisko w kazdym z aut Grupy VAG 1.9 tdi - masz zawias ori
przemek69 napisał(a):ja mam ori stalową, koszt takiej osłony w ASO to ~1500PLZ i jest faktycznie nisko jednak tak musi być, niestety w kabinie jest głosniej dlatego zamierzam ją wygłuszyć dodatkową matą (ori mata około 500PLZ jednak niedostępna w ASO- sprawdzałem w SEACIE,SKODZIE,AUDI i VW) będę musiał coś pokombinować. Osobiście mimo pewnych "-" polecam ori.
Aligator napisał(a):Ja kupuję arkusz duraluminium 6mm - arkusze są w rozmiarach 2mx1m i kosztują chyba coś około 500zł. Z tego wyjdą dokładnie dwie płyty.
Do tego warto kupić oryginalne trzymania do stalowej płyty z ASO - troche tulejek i uchwwytów.
Mam nadzieję że wraz z dodatkowymi uchwytami które pewnie trzeba będzie dorobić zmieszcze się poniżej 800zł.
Tonny S napisał(a):Aligator, ale z tego co pamietam to ty już kiedys miałes kawał blachy zamontowanej pod silnikiem - rozpadła się czy jak
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości