Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

seata leona 2002r 150 konny z chipem i niby ma 193 w dieslu

Wszystko co dotyczy silnika, przeniesienia napędu, modyfikacji, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

seata leona 2002r 150 konny z chipem i niby ma 193 w dieslu

Postprzez Bartas_zg » 14 maja 2006, 11:23

Witam wszytskich Klubowiczów!! Posiadałem już dużo autek, ale takiego jak Leon zawodowiec niestety nie!!! Jakiś mieściac temu kupiłem po przez allegro Leona z 2002r z pełnym wyposażeniem!! Był jednak on uszkodzony mocno nie ale nie pozwalal jego stan na sprawdzenie osiągów jego!!! Sprzedający z którym sie znam i który mi go sprowadzil z salonu z Austrii zatwierdzal mnie w tym ze samochód posiada chip tuning i że z 150 konni zamienia sie po naduszeniu przycisku w samochodzie na Bestie która ma 193 konie!!! Niby autko zostało kupione a w salonie seata w Austrii ktory niby zajmuje sie tuningiem tylko i wylacznie seatow!! Auto dopiero od mechanika odbieram za 3 tygodnie dopiero!! Wiec mam pytanie czy to jest mozliwe w ogole???? bo jak nawet nie ma tych 193 koni to i tak starczy mi zapewne 150 koni!! pozdrawaim
Bartas_zg

Reklama

Re: seata leona 2002r 150 konny z chipem i niby ma 193 w dieslu

Postprzez mm.max » 14 maja 2006, 11:37

Kolego Bartas_zg,
Po pierwsze - to nie jest dział do zadawania pytań tego typu - pod nadaje sie do działu Diesel - proszę moderatorów o przeniesienie

Po drugie - nie zadawaj pytań typu czy to jest możliwe itp bo temat ten na forum był kilkadziesiąt razy poruszany i wystarczy poczytać i popatrzeć ze leony z silnikiem ARL posiadają w niektórych wypadkach dużo po wyżej 200KM

Po trzecie - jak juz bedzie leon jeździł trzeba go zweryfikować na hamowni bo gadki sprzedającego typu "podobno" to coś mi zalatują lipą bo nawet jeżeli samochód był poddany tuningowi w austrii to znając ich przepisy dotyczące ochrony środowiska, a zawiązanych z tym utrudnionych przeglądów wątpliwym jest zeby posiadał taką moc ja stawiam na jakieś 180KM - o ile w ogóle ma cos zrobione przy silniku.

Po czwarte - jak leon juz bedzie jeździł zapraszamy do klubu
Pozdrawiam
Michał (mm.max)
Był Leon 1M dostarczał adrenaliny
Był Leon 1P był poprawny
Był Leon 5F najlepszy z posiadanych
Był Leon 5F FL 150TSi był średniakiem :/
Jest A4 B9.5 TDi ....

Kill młodzieńczego życia = Ojciec Dyrektor vel Moher
mm.max
Moderator LC Team
Moderator LC Team