mam problem podczas jazdy zaświeciła się kontrolka od temperatury wody, sprawdziłem płyn a tu bark płyny chłodniczego uzupełniłem braki na drugi dzień to samo spadek płynu po przejechanie 50km brakowało jakieś 0,50l płynu, wiecie co to może być
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kaplan24 napisał(a):a jak się objawia to cofanie zapłonu bo po odpalenie silnika chodził cicho i równo?
kaplan24 napisał(a):Leona kupiłem jakieś dwa tygodnie temu wiec nie mam pojęcia kiedy były wymienione części wymienione.
adam1.9TDI napisał(a):kaplan24, czyli sprzedawca pokryje koszty naprawy? Miło z jego strony jesli tak bo troche zaplaciles mu za ta cupre i gdyby dodać do tego koszt tej awarii ładnie byś popłynął
P.S mam nadzieje ze masz to na pismie bo sie facet moze przerazic jak zobaczy rachunek i dostanie zaniku pamieci
lukaszlsw napisał(a):eh, jak się kupuje oczami to tak czasem wychodzi
dynus napisał(a):witam ty może kupiłeś tą czerwoną cupre za 29tyś jak dobrze pamiętam i to było w Błażowej ?
kramer480 napisał(a):hej kolego:) a tak z ciekawości to ile dałeś za tą cuprę?i który rok?
adam1.9TDI napisał(a):kaplan24, w sumie to dałeś 27k ale masz zrobiony silnik i wszystko ma teraz działać. Wiec wyszedłeś dobrze a najważniejsze, że trafiłeś na honorowego sprzedawcę.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości