Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
daredevil87 napisał(a):Od dwoch miesiecy jestem posiadaczem Seata Leona 1.8 20v 2002r. sprowadzonego z niemiec po stłuczce... I tu niemcy ładnie pograli, mianowicie ktos grzebał przy silniku i jak sie okazało mam pekniety blok silnika a niemiecki mechanior starał sie to zaspawac a jak mu sie nie udało to nawalił ile sie tylko dało silikonu ... Teraz zwracam sie do was koledzy o pomoc bo potrzebowalbym nowego silnika albo bynajmniej głowice blok z miska ... jak macie jakis znajomych ktorzy handluja czesciami albo tez sami macie cos na zbyciu to bardzo byłbym wdzieczny jakbyście dali znac... z góry dziekuje
[ Dodano: Wto 27 Mar, 2007 ]
A i jeszcze jedno pytanie ... Gdybym chciał wsadzic silnik 1.8T 20V zamiast zwykłego 1.8 20V to czy trzeba duzo zmieniac przede wszystkim w elektronice ?
daredevil87 napisał(a):Od dwoch miesiecy jestem posiadaczem Seata Leona 1.8 20v 2002r. sprowadzonego z niemiec po stłuczce... I tu niemcy ładnie pograli, mianowicie ktos grzebał przy silniku i jak sie okazało mam pekniety blok silnika a niemiecki mechanior starał sie to zaspawac a jak mu sie nie udało to nawalił ile sie tylko dało silikonu ...
oczkolek napisał(a):("medycyna zna takie przypadki").
oczkolek napisał(a):zalej go Mobilem1 5W50 i taki olej lej cały czas do tego silnika.
A ile koni uciekłodaredevil87 napisał(a):Strumienica juz załadowana i powiem ze auto nie "buczy strasznie" natomiast przy 3 tys obrotów zaczyna dzwieczec tak jak auta WRC.
Oszczedz chociaż tego i tak biednemu już Leonkowi.daredevil87 napisał(a):UlterSport z podwójna końcowka wyciagnieta do góry.
daredevil87 napisał(a):koni tyle ile było to tyle jest
daredevil87 napisał(a):UlterSport z podwójna końcowka wyciagnieta do góry
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość