Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
horus napisał(a):witam mamleosia z takim samym silnikiem jak pisali inni jezeli malo tym autem jezdzisz i jesli ten gas ma ci ujac jeszcze cos mocy to lepiej niezakladaj bo 75 kucy w takim wielkim aucie to stanowczo zamalo.strach sie scigac z polonezem
(czas w tym temacie jest pojeciem wzglednym) bez obrazy ale temat gazu przerobilem z bardzo wieloma ludzmi zanim zalozylem i powiem tylko tyle ze narzekali Ci co montowali po garazach, Czakram BRC to chyba najlepsza oferta na rynku ale może sie myle no i oczywiscie pelna sekfencja - no i najwazniejsze gaz bardzo sie oplacaCielmus napisał(a):Witam , powiem ci ze nieniszcz sobie silnika tym lpg ja mam w moim leonku sekwencje mam 1.6. i przez dluzszy czas bylo ok ale po poltora roku silnik zaczal dziwnie sie zachowywac,az wkoncu padl!!!!Wywalilem najpierw 600zl.bo sie instalacja skopala a puzniej silnik odmowil poszluszenstwa!!Jezdzij na benzynie dobrze Ci radze!!!
Pozdrawiam Cielmus!!
wlasciwie to masz 100% racji!! - na zime zmienia sie temp w komie na mniejsza a poza tym to tak jak piszesz gaz sie oplaca przy wiekszych silnikach - hmmm cos przeoczylem ....sorryCielmus napisał(a):Ja mam sekwencje dałem za nią 3200zł. i nemówie , że było źle było całkiem dobrze tylko,że jak coś tam nawali to jest koszt od 400-700zł,i po co oszczędzać!!
A silnik 1.4 jak u kolegi jest mały więc na mniejszych dystansach się nieopłaci,a dodam że w zime to jest przekichane bo zanim silnik złapie temperature to troche paliwa upłynie!!!
Przy silniku 1.4 się nieopłaca,jakby był 1.6 lub 1.8 to raczej bym Ci doradzał!!
Pozdrawiam Cielmus
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości