Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Staszek20VT napisał(a):Po dobrym programie jeżdzi jak 1.8T po programie
Staszek20VT napisał(a):Skoro nie martwisz się o spalanie to szukaj Cupry R 210 KM lub 225KM
Staszek20VT napisał(a):Po dobrym programie jeżdzi jak 1.8T po programie
Grześ napisał(a):Staszek20VT napisał/a:
Po dobrym programie jeżdzi jak 1.8T po programie
nie ma takiej opcji
Grześ napisał(a):nie wiem jak stoisz technicznie i finansowo , czy ty będziesz robił przekładkę czy będziesz to komos zlecał , co mogę powiedzieć to bardzo ważna sprawa jest wyjecie z auta dawcy silnika z wiązka ecu licznikiem i niezbędnymi elementami tak aby poszło to sprawnie (najlepiej z auta które odpala ) , wydech seria lub coś z kwasu intercoolery seria lub coś customowego
RosenG napisał(a):Ale rzeczywiście kazdy poleca 225, tak tylko z ciekawosci ile mozna wyciagnac po sofcie ze 180KM i 225KM i czym sie tak naprawde rózni wersja 180KM od 225KM, to ta sama pojemnosc czy t tylko soft??
ten typ posiada haldexa co czyni go pociskiem podczas ruszania ze światełRosenG napisał(a):Audii TT 1.8 225
Staszek20VT napisał(a):Ja nie powiedziałem o Cuprze R tylko o zwykłym TS'ie czyli bazie 180KM. I proszę Cię nie mówi mi jak co jeździ, bo miałem 1,8T po programie i na pewnym zlocie moje rozgoryczenie nie miało granic
RosenG napisał(a):łatwiej o Audii TT 1.8 225, już nawet nad tym myśle, w sumie fotelik sie zmiesci:).
Staszek20VT napisał(a):A rozważałeś mocniejszego diesla - ARL 150KM? Po dobrym programie jeżdzi jak 1.8T po programie, ale mniej pali. Skoro nie martwisz się o spalanie to szukaj Cupry R 210 KM lub 225KM, a na eBay.co.uk jest od zatrzęsienie tych aut... Albo popatrz na seatcupra.net, ale tą stronke powinieneś znać.
Pozdrawiam,
Staszek
wgi napisał(a):to poszukaj leona 4x4 z 1.8t - będzie bardziej męski niż tt
Grześ napisał(a):były bo sam takiego widziałem na ebay był z 2001 roku w wersji sport czy jak wy to nazywacie cupra
było również wersje 1.8T 4x4 w wersji top sport bardzo mało rarytasy tylko wersja 180KM jeden stoi na allegro
RosenG napisał(a):iekawi mnie jedno, jak przeglądam ogłoszenia to sa cupry ale niektóre maja zderzaki sportowe a niektóre nie, to samo tyczy sie białych zegarów, myslałem ze wszystkie Cupry tak mają
RosenG napisał(a):jakos dziwnie wygląda ten przedni zderzak
RosenG napisał(a):ta niebieska z 2002 roku za 3995, 73tys mil, po chipie, ale jakos dziwnie wygląda ten przedni zderzak
RosenG napisał(a):Z takim zderzakiem sie jeszcze nie spotkałem:)
DannyDaniels napisał(a):Oprócz tego, ze CUPRA lepiej przyśpiesza
DannyDaniels napisał(a): to lepiej hamuje
DannyDaniels napisał(a):epiej trzyma się drogi
Sammael napisał(a):DannyDaniels napisał(a):lepiej trzyma się drogi
zupełnie inne zawieszenie niż ARL i 'zwykłe' 1.8T, do tego z tego co wiem buda Cupry ma najzwyczajniej w świecie więcej zgrzewów.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości