Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
matez napisał(a):witam, autko smiga lepiej, ale nie jest to cos niewyobrazalnego, przedewszystkim poprawila sie elastycznosc auta.
jezeli ktos liczy na to ze urwie z sek na przyspieszeniu to sie przeliczy
Ze ile?? to ja juz wole 10-15l/100 w 1.8vtkrzew napisał(a):No to super... skocze do ASO i moze sie czegos dowiem...
Jeszcze jedno.... co z tym spalaniem.... chcial bym wiedziec, bo jak znacznie wzrosnie to podziejuje... juz teraz moj Leonek pali 11,2 l/100km
Pozdrawiam
Maciej
Tonny S napisał(a):Ze ile?? to ja juz wole 10-15l/100 w 1.8vtkrzew napisał(a):No to super... skocze do ASO i moze sie czegos dowiem...
Jeszcze jedno.... co z tym spalaniem.... chcial bym wiedziec, bo jak znacznie wzrosnie to podziejuje... juz teraz moj Leonek pali 11,2 l/100km
Pozdrawiam
Maciej![]()
krzew napisał(a):No to super... skocze do ASO i moze sie czegos dowiem...
Pozdrawiam
Maciej
Podłącz pod VAG-a to się dowiesz, może byc przepływka, duzo tego może byćkrzew napisał(a)::?
Ciekawe dlaczego takie ilosci mi pochlania....
To nie jest 1.8T zeby moglo tyle pic![]()
A osiagi ma... szkoda gadac...![]()
Pozdrawiam
Maciej
Moze i sporawe ale w Passacie 1.6 srednio nie przekracza 8,5 litraolin napisał(a):Mam ten sam problem tez mam 1.6 dokladnie 10 w miescie wychodzi na trasie jest ok Myslem ze to moze kwestia filtrow, opon zimowych itp w kazdym razie zaraz mam przeglad zobaczymy co ASO powiedza, moze w komputerku pogrzebia ale na wiele bym nie liczyl Te motorki jakos specjalnie na oszczednosc nie byly nastawione poza tym Leonek to sporawe dosc autko
krzew napisał(a):mowisz o tym 1.6 8V tak?
saszi napisał(a):mimo wszystkich bolaczek Leos ma wiecej plusow niz minusow a to najwazniejsze
Tyle kosztuje program z kim rozmawiales??saszi napisał(a):wiem ze temat zostal zamkniety ale mam nowe informacje wiec pragne sie nimi podzielic rozmawialem dzis z panem w Aso i powiedzial ze jest mozliwosc wgrania sportowego programu co zwiekszy moc o 10% czyli zyskalbym 10 km ale koszt takiej operacji mnie po prostu rozbawil 1500zl to chyba lekka przesada :frown: nie wiem czy jest to wlasnie to co maja nasi klubowicze (mam nadzieje ze nie) ale jak mam za to tyle placic to chyba podziekuje
Tonny S napisał(a):saszi napisał(a):
Moderator prosba o otworzenie tamtego topiku i przeniesienie tam tych postow.
Pozdro
Bo teraz bedzie w Gdyni siedzialsaszi napisał(a)::cheesy: a ja czekam i czekam az Cyber sie w Gdansku pojawi a tu lipenza pelna co sie pytam pracownikow serwisu to nikt nic nie wie i pewnie dlugo nie bedzie wiadomo kiedy bedzie w Gdansku:? tylko mi mowia ze w Gdyni teraz jest...
krzew napisał(a):Tonny S napisał(a):saszi napisał(a):
Moderator prosba o otworzenie tamtego topiku i przeniesienie tam tych postow.
Pozdro
Watek otwarty... a przeniose jak sie dowiem jak...
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość