Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Silnik ten sam wiec nie powinno się niczym różnić a przyrost jak na takie modyfikacje jest naprawde extraali napisał(a):ciekawe jak by to wyszło w leosiu?
ali napisał(a):Ciekawy jestem kto z klubowiczów lub forumowiczów pierwszy się zdecyduje na mody dolotu w 1.6?? no i jakie będą tego efekty??
oczywiście nie tylkjko papierowe (wykres) ale także odczucia lub ewentualne czasy pomierzone dobrym sprzętem.
BTW ciekawe ile możnabyłoby urwać z przyspieszenia? pewnie nie za dużo ale pewnie coś.
Pośpiech napisał(a):b0g0b0jny, ja nie miałem z firmą <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=Auto&v=56">Auto</a> Lider do czynienia ... jeszcze
b0g0b0jny napisał(a):A kiedy masz zamiar miec z nimi cos do czynienia?Jakby co to bylbym wdzieczny za mala relacje.
mw1978 napisał(a):OLIN widziałem u znajomego zamontowany taki stożek w 1.6 8v. Jest tu jeszcze mniej roboty niż u mnie albo w 1.6 16v. Ty w swoim leonie masz filt za akumulatorem a ja i np: Pośpiech mamy tak jakby za silnikiem i wszystko jest przykryte maskownicą.
Pośpiech napisał(a):PiotrekS, dzięki za infopewnie wybiorę się tam z Marcinem ... na razie na rekonesans
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość