Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
trojan_lublin napisał(a):iebardzo rozumię jak można z V8 coś kolwiek więcej
wydusić?
Z tego co wiem to ten silnik nieda się tuningować.
Więc wszystkie opowieści o X KM dodanej mocy,
można między bajki włożyć.
baniak napisał(a):Jestem przygotowany do zrobienia dolotu, ale nie znalazlem jeszcze zwezki.
baniak napisał(a):Ja pomiędzy filtrem powietrza a przepustnicą nie mam niczego, co mogłoby spełniać rolę zwężki.
bacardi napisał(a):wgi, wiesz, moc moca, ale niestety ja nie ufam stozkom za bardzo, bez przerwy kontroluje jego stan bo strach aby silnik czegos nie zaciagnal... to rozwiazanie gwarantowaloby pelne bezpieczenstwo dla silnika
bacardi napisał(a):1nancy, lapak powietrza i tak teraz montuje od TDi, obudowy fltru widzailem po jakies 150 pln na alegro, wiec zosatje jzu w zasadzie spiecie tego wszystkiego... no i tu faktycznie fajnei by bylo shamowac tak hybrydke i zobaczyc co by z tego wyszlo :]
1.6 SN, 1.8 20 V i 1.8T mają takie same jak TDIbacardi napisał(a):wciaz nad wrzuceniem puszki z TDi
Hahaha co prawda to prawdabacardi napisał(a):A ja jakos nie jestem przekonany co do mycia tych filtrow
grzechu83 napisał(a):Spalanie... hmmm no wzrosło może o ok 0,5L, ale gra warta jest zachodu.
ali napisał(a):czy możecie wrzucić nick tego gościa z allegro który sprzedaje stożki pipercross'a?
czy możesz podać nr tej części? czy znacz jej cenę?bacardi napisał(a):a doprowadzenie powietrza zatrzymalo sie na kierownicy powietrza od TDi
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość