Jestem ciekaw czy Ktoś mógłby mi powiedzieć jaką maksymalna moc silnika 1.9 TDI (zaczynając od wersji 150 KM) i jaki moment obrotowy można by uzyskać dysponując nieograniczoną kasą. Jest to oczywiści pytanie hipotetyczne
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
NAU 1.9 napisał(a):Poszedłem o zakład, że da sie wyciągnąć z 1.9 TDI ok 420 KM bo gdzieś kiedyś o tym czytałem. I teraz potrzebne mi solidne dowody żeby ten zakład wygrać.
taktiken napisał(a):190-200KM i ok 400Nm na programie
papaleo napisał(a):Lupo 1,9TDI 433KM/787NM
http://www.youtube.com/watch?v=j-KLFonv ... re=related
No to wygrałeś zakład.
w koncu masz juz czipsa czy nie?Orzeł napisał(a):moc dostarcza Dynosoft
wgi napisał(a):patrząc na wyniki gruppenchipa w ds to raczej 180-190
Orzeł napisał(a):To lupo z tego co pamiętam już ma wicej niż 1,9.....
przemeku napisał(a):chyba jest rozwiercone na 2,1
wgi napisał(a):taktiken napisał(a):190-200KM i ok 400Nm na programie
patrząc na wyniki gruppenchipa w ds to raczej 180-190
lec napisał(a):nie porownuj grupowego chipowania z indywidualnym strojeniem.
lec napisał(a):wgi napisał(a):taktiken napisał(a):190-200KM i ok 400Nm na programie
patrząc na wyniki gruppenchipa w ds to raczej 180-190
bez przesady. nie porownuj grupowego chipowania z indywidualnym strojeniem.
Sammael napisał(a):lec, ja chyba byłem przy 80% tych softów w DS wro, na każde koło 2-3 godziny, więcej niż 3 auta na dzień raczej nie są umawiane bo to właśnie byłoby 'następny proszę' i chora bieganina a i tak zawsze jest napięcie.
Co do mocy ARLi, sam jestem takim złym duszkiem i czasem podchodzę do Mirka i mu szepczę "no teraz to dorzuć koksu" ale w większości już silniki nie reagują na podlanie paliwem i zmianę innych parametrów, moc zostaje ta sama a powstają "generatory dymu" - a to sensu więszkego nie ma.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości