Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
David_TDi napisał(a):mysle o wsadzeniu spryskiwaczy i pociagnieciu wezyka od tylnego spryskiwacza , i tak go nie uzywam . Co o tym sadzicie ?
Pozdrawiam
michał kozak napisał(a):i twierdził że od Golfa 4 / Bory nie pasują bo czymś się różnią ( nie wiem czym )
silver_leon napisał(a):Jak z Cuprą nie wiem
mm.max napisał(a):Jeżeli przerobisz golfowskie zaślepki pasowąć będzie. Ja w starym leonie miałem z GIV z zaślepkami od GIV w zderzaku TS. Oczwiście najlepesze są od leona bo wtedy bez przeróbek robimy.
nixu napisał(a):kalumet, te pasują do Leona - tylko zaślepki nie wiem z czego są
mm.max napisał(a):Jeżeli przerobisz golfowskie zaślepki pasowąć będzie. Ja w starym leonie miałem z GIV z zaślepkami od GIV w zderzaku TS. Oczwiście najlepesze są od leona bo wtedy bez przeróbek robimy.
JayZ napisał(a):Nie łatwiej założyć na stałe spryskiwacze od Octavii I
Np. SPRYKI OCTAVIA I i do tego dołożyć zbiorniczek + pompka
kalumet napisał(a):zdjęciach z jakiego modelu są te spryski
Rick Dangerous napisał(a):czy to da rade zamontować w normalnym zderzaku
- musisz .Rick Dangerous napisał(a): muszę kupować nowy zbiornik
kalumet napisał(a):czujnik przejrzystości klosza czy coś w tym stylu
Kozak napisał(a):kalumet, spryski działają tylko przy włączonych światłach i po dłuższym przytrzymaniu manetki spryskiwacza ( najpierw pśika szybę a za moment lampy ) , można krótkim przytrzymaniem pśiknąć tylko szybę
Rick Dangerous napisał(a):Takie pytanie gdzie można kupić, oprócz ASO taki pięciolitrowy zbiornik do spryskiwaczy bo na allegro znalazłem chyba jeden ale nie wygląda on najlepiej na fotkach, stan dość dyskusyjny jakby po wypadku.
Może ma ktoś z kolegów zbędny na stanie
mierzejino napisał(a):U mnie w skodzie po 120 zł chodzą
JayZ napisał(a):mierzejino napisał(a):U mnie w skodzie po 120 zł chodzą
ASO Seat Magaczewski ~100zł za nowy
Silver napisał(a):z pompką ?
Silver napisał(a):JayZ napisał(a):mierzejino napisał(a):U mnie w skodzie po 120 zł chodzą
ASO Seat Magaczewski ~100zł za nowy
z pompką ?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości