Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Może tak byś sie rozpisał i więcej faktów napisałcupra 2 napisał(a):Panowie założyłe znów Chipa w ASO. Podkręcony jest teraz na "bezpieczne" 128KM (ze 110). Robiłem wczoraj pomiary do 100km/h i wyszły następując (tylko że przy nieco mokrej nawierzchni):
I - 9,0
II - 8,9
III - 9,1
Jakies dziwne historie opowiadasz - Lupo to nie KOMOT tylko CompSport a to sa 2 rozne firmy i jak wczesniej napisałem mozer byc napisany na 120 KM ale jak jest kiblowaty to moze zrobic wieksze spustoszenie niz ten co ma 140 KM, nie wiesz jakiej firmy program i wkładasz sobie cos takiego do autacupra 2 napisał(a):Co do wykresu to niedostałem, zaś oprogramowanie nowe pisane 2 tyg. temu (nazwy jeszcze nie znam) tak więc jest to próbna jazda z tym chipem. W Bielsku w ASO rozszerzyli działalność i zaczeli pisać programy. Zresztą ten LUPO w Modlinie był strojony w ASO w Bielsku ("KOMOT"). Co do bezpieczeństwa zapewnione mam iż nic się złego niestanie gdy jest do 128 ustawiony (głónie chodzi o turbinę a jak wiadomo ta na poprzednim <master> się wieszała). Za dwa tyg. mam jechać i będę wiedział "oficjalnie" więcej szczegółów
cupra 2 napisał(a):Co do wykresu to niedostałem, zaś oprogramowanie nowe pisane 2 tyg. temu (nazwy jeszcze nie znam) tak więc jest to próbna jazda z tym chipem. W Bielsku w ASO rozszerzyli działalność i zaczeli pisać programy. Zresztą ten LUPO w Modlinie był strojony w ASO w Bielsku ("KOMOT"). egółów
cupra 2 napisał(a):Co do wykresu to niedostałem, zaś oprogramowanie nowe pisane 2 tyg. temu (nazwy jeszcze nie znam) tak więc jest to próbna jazda z tym chipem. W Bielsku w ASO rozszerzyli działalność i zaczeli pisać programy. Zresztą ten LUPO w Modlinie był strojony w ASO w Bielsku ("KOMOT"). Co do bezpieczeństwa zapewnione mam iż nic się złego niestanie gdy jest do 128 ustawiony (głónie chodzi o turbinę a jak wiadomo ta na poprzednim <master> się wieszała). Za dwa tyg. mam jechać i będę wiedział "oficjalnie" więcej szczegółów
cupra 2 napisał(a):Panowie założyłe znów Chipa w ASO. Podkręcony jest teraz na "bezpieczne" 128KM (ze 110). Robiłem wczoraj pomiary do 100km/h i wyszły następując (tylko że przy nieco mokrej nawierzchni):
I - 9,0
II - 8,9
III - 9,1
cupra 2 napisał(a):Panowie założyłe znów Chipa w ASO. Podkręcony jest teraz na "bezpieczne" 128KM (ze 110). 1
Bartek napisał(a):cupra 2 napisał(a):Panowie założyłe znów Chipa w ASO. Podkręcony jest teraz na "bezpieczne" 128KM (ze 110). 1
ASO i beypiecynie he he he......... ja na twoim miejscu syzbko bzm sie tego poybz i podjecha do prawdyiwego tunera...
da3 napisał(a):Bartek napisał(a):cupra 2 napisał(a):Panowie założyłe znów Chipa w ASO. Podkręcony jest teraz na "bezpieczne" 128KM (ze 110). 1
ASO i beypiecynie he he he......... ja na twoim miejscu syzbko bzm sie tego poybz i podjecha do prawdyiwego tunera...
Chlopcy znam osobiscie caly serwis seata w Bielsku pomijajc fakt zwyciestwa chlopcow w mistrzostwach europy sewisantow sa to jedyne osoby u ktorych zostawiam swoj samochod i wiem ze jest w dobrych rekach![]()
Co do programow przez nich pisanych nie powiniscie miec zadnych zastrzezen
cupra 2 napisał(a):
p.s. A jeśli zaś chodzi o LUPO to mówił mi o tym szef Komotu - Marcin Z.
A można się dowiedzieć czyje to programy i dlaczego nie twoje??PatTDI napisał(a):p.s. A tak by the way to Komot nie zajmuje sie pisaniem programów. Mają gotowe.
Programy są pisane przez jednego z tunerów udzielającego się na forum SN.pl
Pozdrawiam Patryk Ścieszka
PatTDI napisał(a):Witam,
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości zalogowałem sie na Forum.
Chciałbym powiedzieć wszystkim ze Lupo CompSport jest projektem tylko i wyłącznie tej właśnie firmy. Firma KOMOT to serwis Seata, w którym nasza firma wymienia olej i filtry. To że Marcin Zębowicz powiedział cos takiego to się dziwie i z nim tą sprawe sobie osobiście wyjaśnie.
Drugą sprawą jest ze Jarek szef Komotu to nasz dobry znajomy i w wielu sprawach sobie na wzajem pomagamy.
p.s. A tak by the way to Komot nie zajmuje sie pisaniem programów. Mają gotowe.
Tonny S napisał(a):A można się dowiedzieć czyje to programy i dlaczego nie twoje??PatTDI napisał(a):p.s. A tak by the way to Komot nie zajmuje sie pisaniem programów. Mają gotowe.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość