Większy przepływomierz 3" (Auq --> Bam)

Wszystko pozostałe co techniczne + inne mody np. xenon, zawias.....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Większy przepływomierz 3" (Auq --> Bam)

Postprzez PanPucek » 13 grudnia 2016, 12:29

Witam!

Planuje przejść na większy przepływomierz tj. 3 calowy...
Obecnie mam seryjną przepływkę (silnik AUQ) i może ktoś mnie oświeci :)

1. Czy obecny przepływomierz (wkład) będzie pasował do obudowy 3 calowej? Jest praktycznie nowy i trochę mi go szkoda :)
2. Czy dół obudowy filtra jest taki sam i mogę wymienić tylko górę czy muszę wymieniać całość?
3. Od czego pasują części (obudowa przepływomierza, obudowa filtra)? Tylko Leon Cupra (Bam, Akm), czy coś jeszcze?


pozdrawiam
Pucek
Zobacz Profil
PanPucek
Stella
Stella
 
Posty: 6
Dołączył(a): 22 września 2015, 16:49
Auto: Leon
silnik: AUQ 1.8

Reklama

Re: Większy przepływomierz 3" (Auq --> Bam)

Postprzez Jacek6804 » 11 stycznia 2017, 18:12

1. wkład będzie pasował
2. możesz wymienić samą górę
3. mam puszkę, z obudową przepływki r32 (trochę większa od bam), twój wkład będzie pasował, w puszce siedzi wkładka K&N, za całość 300zł jak coś.
U mnie 500KM ogarnął ten zestaw, teraz mam duży stożek (r36 turbo)
Zobacz Profil
Jacek6804
Stella +
Stella +
 
Posty: 71
Dołączył(a): 17 września 2013, 19:55
Lokalizacja: Złotopole k.Płońska
Auto: toledo R32
silnik: benzyna 2.8 V6


Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości