Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
agrala napisał(a):Kolego Oczko82, mija juz tydzien czasu odkad zauwazyles "wade".
Miales zbadac czego to wina i do tej pory nic nie napisales.
Moje zdanie jest takie - albo masz uszkodzona manetke od kierunkowskazow albo jestes moja konkurecja i tak probujesz odgonic klientow ode mnie.
oczko82 napisał(a):Ty masz czas na wszystko? Ja nie siedzę non stop na komputerze.
oczko82 napisał(a):póki nie sprawdzę wszystkich możliwości to wina jest modułu.
jocker napisał(a):Zdjąć ramkę środkowej konsoli (jest tylko na zatrzaski) łapiąc ją od dołu przy złączu diagnostycznym.
Wtedy przyciski wystają i można je łatwo wyjąć
jocker napisał(a):GangstaMarc, dokładnie w 2DIN nie ma zatrzasków
sqra napisał(a):a do forda focusa bedzie to pasowac
piwoman napisał(a):agrala, a bylbys w stanie dodatkowo dolaczyc jedna rzeczy do swojego modulu, tj. coming and leaving home?
szukam takiego modulu: 3 mrugniecia + coming and leaving home
sqra napisał(a):focus mk1 2001r
agrala napisał(a):piwoman napisał(a):agrala, a bylbys w stanie dodatkowo dolaczyc jedna rzeczy do swojego modulu, tj. coming and leaving home?
szukam takiego modulu: 3 mrugniecia + coming and leaving home
W tym module nie da rady zrealizowac tych funkcji.
Trzeba by bylo zrobic nowa plytke, ktora bedzie duzo wieksza.
_carlos- napisał(a):Oczko82 masz uszkodzoną manetkę, zresztą tak jak ja, że po odbiciu na ułamek sekundy załącza przeciwny kierunek, co powoduje że uruchamia się moduł...... i kup nową manetkę lub poczekaj aż rozbiorę swoją i zobaczę co jej dolega.
agrala napisał(a):Proponuje Ci zaczac od wymiany manetki kierunkowskazow a Twoje problemy sie skoncza.
oczko82 napisał(a):_carlos- napisał(a):Oczko82 masz uszkodzoną manetkę, zresztą tak jak ja, że po odbiciu na ułamek sekundy załącza przeciwny kierunek, co powoduje że uruchamia się moduł...... i kup nową manetkę lub poczekaj aż rozbiorę swoją i zobaczę co jej dolega.
Kupiłem nową oryginalną manetkę - z tempomatem. Jest identycznie jak przed wymianą.agrala napisał(a):Proponuje Ci zaczac od wymiany manetki kierunkowskazow a Twoje problemy sie skoncza.
Niestety muszę powrócić do tematu - z wielką niechęcią(!) Problemy się nie skończyły...i co teraz mi zarzucisz "miszczu" ?
jamallorock napisał(a):Bez zbędnych napinek Panowie
untaztood napisał(a):Wymontuj i jedz na rondo, obserwując kierunki
agrala napisał(a):W takim razie prosze o podanie danych do przelewu to zwroce Ci pieniadze za modul.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości