Tonny S napisał(a):i kilka innych firm np Rogalloti (nie znam adresu wiec pewnie ktos mnie uzupełni)
jaro4444 napisał(a):Rogal vel Rogalotti, MR Motors, Mineralna 26, tel 694 046 807
profile.php?mode=viewprofile&u=4344
rowniez polecamy tego Pana
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):i kilka innych firm np Rogalloti (nie znam adresu wiec pewnie ktos mnie uzupełni)
jaro4444 napisał(a):Rogal vel Rogalotti, MR Motors, Mineralna 26, tel 694 046 807
osor napisał(a):ze 110 141Km i 380 Nm
http://www.godula.pl/chip...sy/19tdi110.gif
co o tym sadzicie?
Ja bym na Twoim miejscu pojechał do Aliego lub Compotów,TTC jak dla mnie odpada.osor napisał(a):czyli lepszym wyborem bedzie TTC jeżeli chodzi o kraków?
osor napisał(a):Dzieki ale master tez podaje 148 KM I 303 Nm takze moze nie dytrzumac dwumas jak w przypadku goduli pisaliście
Miro napisał(a):Ja bym na Twoim miejscu pojechał do Aliego lub Compotów,TTC jak dla mnie odpada.
To była kiedyś dobra firma(jeszcze na Centralnej),ale teraz to jest jak to gdzieś wyczytałem TescoTuningCenter.
marcin_kielce napisał(a):Miro napisał(a):Ja bym na Twoim miejscu pojechał do Aliego lub Compotów,TTC jak dla mnie odpada.
To była kiedyś dobra firma(jeszcze na Centralnej),ale teraz to jest jak to gdzieś wyczytałem TescoTuningCenter.
Absolutnie się z tobą kolego nie zgadzam!! Fakt faktem, że Daniel ma mało czasu ale z taką wiedzą i tak profesjonalnym podejściem do sprawy się jeszcze nie spotkałem!!
Gorąco polecam firmę TTC jako najlepszą alternatywę w Krakowie i jedną z najlepszych w Polsce.
Pozdrawiam
Marcin
Booster napisał(a):Po przeczytaniu tego tematu już tam coś nie coś łapie, ale mam pare pytań odnośnie virusowania:
1. Jaki olej zalać przed virusowaniem [myślę zmieniać olej po pierwszych 5kkm i wtedy zmienić soft]
2. Widzę, że praktycznie nigdzie nie pojawia się opcja robienia auta w ramach ASO, dlaczego, przecież w ramach takiego virusowania nie ma problemu z gwarancją.
3. Kogo polecacie w 3m/Wwa - pytam o ASO? - no chyba że jest jakiś konkretny powód nie robienia w ASO
Samochodzik to Leo II 1.9TDI rocznik 2007
Szczepek napisał(a):po pierwsze zalej dobry olej typu Motul lub Mobil
Szczepek napisał(a):po drugie z tego co wiem to po wirusie tracisz gwarancje
Booster napisał(a):2. Widzę, że praktycznie nigdzie nie pojawia się opcja robienia auta w ramach ASO, dlaczego, przecież w ramach takiego virusowania nie ma problemu z gwarancją.
anathema napisał(a):Ja się zastanawiam czy lepiej zawirusować BXE czy kupić BKD i nie wirusować - co będzie miało większą trwałość.
anathema napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam to normalnie w ramach "fabrycznego" tuningu salon, w którym serwisujemy wysyła się do oddziału w Białymstoku komputer sterujący .....
anathema napisał(a):Szczegółów nie znam, ale "zobowiązany" jesteś wtedy serwisować samochód w tymże serwisie (czytaj Kometa).
suta napisał(a):przyjedz do B-B do ASO "KOMOT", koszt chipu 1500zł i nie tracisz gwarancji
suta napisał(a):koszt chipu 1500zł i nie tracisz gwarancji
Booster napisał(a):2. Widzę, że praktycznie nigdzie nie pojawia się opcja robienia auta w ramach ASO, dlaczego, przecież w ramach takiego virusowania nie ma problemu z gwarancją.
Cindel napisał(a):ok 140 PLN za chip do 110
Cindel napisał(a):dokładnie jedno zero za mało;/ , oczywiście cena to 1400 PLN.
rafał napisał(a):Dla LCT też jest zniżka ale trzeba być klubowiczem
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości