Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
barth napisał(a):Kwestia odpowiedniego montażu i ustawienia
fryko86 napisał(a):1) czy lotka od wersji TS jest dluzsza od seryjnej i o ile cm? i jak wymontowac stara lotke jakich kluczy uzywac i od czego sie zabrac przy demontarzu?
fryko86 napisał(a):ale niewiem czy bedzie pasowal
marexi napisał(a):Moze juz bylo ale nie doczytalem: mianowice rysunek czesci potrzbnych do przerobki TS pozycja nr5 zakupiona w dobrej cenie u Mamotha(reklama a jak:)) To jest dokladna do Cupry R i teraz tak:
czy ktos to montowal do zwyklego TS i jezeli tak to jak to montowal chodzi mi czy kleil krecic co obcinal? Bo nie chce sam tego zepsuc, moze da mi ktos jakas rade:)
dorka napisał(a):zobacz na allegro ile kosztuja poszczegolne elementy.
.. tutaj masz kpl tyle ze bez halogenów ..
dokładnie tak , do TSa pasują z seryjnego zderzakatopola napisał(a):to halogeny do TS-a mogę od siebie przełożyć
grabarz18 napisał(a):W oryginalnym zderzaku jest oczywiście wycięta dziura
Czy w zderzaku TS będzie możliwość wycięcia takich otworów?
grabarz18 napisał(a):Czy ktoś z was widział wersję TS z hakiem?
grabarz18 napisał(a):Jak to sie "prezentowało"?
grabarz18 napisał(a):A może nie ruszać tylnego zderzaka? Wymienić tylko przód, progi, lotkę ...
nixu napisał(a):TOMMI, Oprócz zaślepek jest P&P.
pawel_ns napisał(a):witam... na forum sa ceny przerobek z 2006 roku.. czy ma ktos mozliwosc napisac ile by mnie teraz wyszedl calkowity koszt przerobki na TS'a ?
tomzi napisał(a):pawel_ns,
Tu masz ceny z tego tygodnia źródło ASO REISKI Bydgoszcz
1M0 807 050 E prowadnica (ślizg)prawa 45
1MO 853 653 G atrapa chłodnicy 200
1MO 853 651 J atrapa chłodnicy góra środek 117
1MO 853 668 F atrapa chłodnicy dół środek 162
1M6 853 665 B nakładka halogen lewy 42
1M6 853 666 B nakładka halogen prawy 42
1M6 807 449 B zaślepka śruby lewa 10
1M6 807 450 B zaślepka śruby prawa 10
1M6 807 479 poszerzenie nadkola lewe 18
1M6 807 480 poszerzenie nadkola prawe 18
1M0 807 049 E prowadnica (ślizg)lewa 45
Do tego zderzak
tomzi napisał(a):a o której blendzie z tyłu mówisz?
tomzi napisał(a):1. Czy montując zderzak z przodu to od razu przed założeniem przykręcić poszerzenia
tomzi napisał(a):czy idą one na nadkole czy też nadkole idzie na wierzch - patrząc od wnęki koła
Jest schowany i lekko przesuniety w lewo - żeby to miało wygląd trzeba wymieniać.tomzi napisał(a):Co do wydechu to seryjny wpasowuje się chyba w zderzak TS ale jest za krótki ale rozstawem pasuje tak?
Albo zmienić końcówke co kto wolitomzi napisał(a):ale chyba większość zakłada końcówkę
tomzi napisał(a):A demontowałeś może listwy z drzwi do malowania?
Jak je zdjąć żeby nic nie uszkodzić bo czarne nie będą pasowały w połączeniu z zestawem TS?? Są klejone??
bacardi napisał(a):trzeba wowczas umiejetnie sciac, resztki kleju usunac guma
Temat dot. Cupry R jest tu viewtopic.php?t=585&start=0kamilsloma napisał(a):Dołączam sie do pytaniatomzi, na 1 stronie jest sporo tych czesci a przykladowo do cupry tylko poszerzenia.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość